2777
2789

ن من خودم بیانم فنمو باید برن یادبگیرن

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذاتیه برای شما؟؟یا اینکه با تمرین تونستی عالی کنی

نه ذاتی نیست چون بچگی هام خیلی خجالتی و گوشه گیر بودم.با آدمهایی که فن بیان قوی داشتن خیلی رفت و آمد کردم تاثیر داره

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین

در کل باید دامنه واژگانتون را افزایش بدید.کتاب زیاد بخونید،با دقت،به کلمات و جملات توجه کنید.فیلم که تماشا میکنید به دیالوگ های بین بازیگرها توجه کن.شمرده شمرده صحبت کنید و با اعتماد بنفس تو جمع بنشینید.جلو آینه تمرین کنید.

خدایا شکرت   

[QUOTE=58755996]نه ذاتی نیست چون بچگی هام خیلی خجالتی و گوشه گیر بودم.با آدمهایی که فن بیان قوی داشتن خیلی رفت و آمد ...[/QUOTEعالیه پس ب مرور میتونم روی بیانم بیشتر کارکنم چون ب نظر خودم فن بیان خوب خیلی ارزشش بیشتر از زیبایی 

[QUOTE=58755996]نه ذاتی نیست چون بچگی هام خیلی خجالتی و گوشه گیر بودم.با آدمهایی که فن بیان قوی داشت ...

خوب میشه نگران نباش

(تنها آرزوم :الهی همه خواهرام توی نی نی سایت مادر بشن.آمین
در کل باید دامنه واژگانتون را افزایش بدید.کتاب زیاد بخونید،با دقت،به کلمات و جملات توجه کنید.فیلم که ...

ممنون واقعا 😍😍خیلی خوبین شماااا چشم حتما اگه باز راهکاری دارین خیلی ممنون میشم بگین😘😘😘