2777
2789
عنوان

باورتون میشه

193 بازدید | 13 پست

کسی توی خونه اش مبل و قالی تمیز نداشته باشه

بعد سه تا خونه اجاره بده زنش شاغل باشه خودش حقوق داشته باشه

به زن و بچش بگه شما لیاقت ندارید هرچی بدن بهتون بلد نیستید مثل آدم استفاده کنید

باورتون میشه دختر دم بخت داشته باشه و بگه همینجوری خواستگار راه بدید

باورتون میشه خونه اجاره میده به فامیلاش میده چیز زیادی ازشون نمیگیره ولی برای پسرش زن نمیگیره

هیچ حمایتی نمیکنه پسرش دو ساله باهاش حرف نمیزنه

باور میکنید همین آدم ی نصف خونه به خواهرش بخشیده باشه منظورم خونه اپارتمانی داخل بهترین جای شهره ولی برای دخترش ی کلاس کنکور نگرفته باشه ی دست لباس

باور میکنید کلیییی چیز دیگه هست این نمونه کوچکیه

ب این آدم چی میگن ؟ شما بچه این ادم باشید دین و ایمون براتون میمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری گلم

خیلی خیلی ببخشيد اگه بمیره اطرافیان به آرامش میرسن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

عزیزم

حق داری نازاحت باشی زندگی با اینجور ادم ها خیلی سخته خیلی بدترش اینه که وقتی هم گلایه شون رو پیش دوست و آشنا بکنی هیچ کس باور نمیکنه چون اینجور ادم ها به بقیه خیلی خوب میرسن و فقط به خانواده خودشون محرومیت میدن

به نظرم تنها راهش مستقل شدن هست

به این آدم میگن خودشیفته

خودشیفته به خانوادش آسیب میزنه چون میدونه در هرصورت کنارشن

ولی به دیگران کمک میکنه و از بیرون جذاب و مهربون و دست به خیره

حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏

آره کسی باور نمیکنه

به هیچ وجه انرژی تو صرف تغییر دادنش نکن، چون خودشیفته تغییر نمیکنه

مشکل رو از خودش نمیدونه که بخواد تغییر کنه

فقط باید یاد بگیری که چطوری با آدم خودشیفته برخورد کنی که آسیب بیشتری نبینی

البته فقط از این یه رفتار نمیشه مطمئن شد که خودشیفته است

حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏

به هیچ وجه انرژی تو صرف تغییر دادنش نکن، چون خودشیفته تغییر نمیکنهمشکل رو از خودش نمیدونه که بخواد ت ...

خیلی چیزای دیگه هست این ی بخش کوچیک بود فقط خودشیفته و خسیس نیست مسائل خیلی بیشتری داره

من دیگه آستانه صبری برام نمونده روانم آسیب دیده

تموم نمیشه من شاغلم با اینکه دارم هزینه خودم رو میدم ولی حفره هایی که این آدم تو زندگی بوجود آورده پر نمیشه

از خدا کمک خواستم هیچ کمکی نکرد انکار ک نه انگار بنده گرفتاری مثل من داره اعتقاداتم رو ار دست دادم

شما فکر کن من از ۵ سالگی یادمه رفتارای مریضش رو

الانم هیچ وقت حتی ی لحظه خودش رو مقصر نمیدونه

خیلی چیزای دیگه هست این ی بخش کوچیک بود فقط خودشیفته و خسیس نیست مسائل خیلی بیشتری داره من دیگه آست ...

درک میکنم خیلی سخته

منم شرایط مشابهشو تجربه کردم. هی تلاش میکنم خودمو درمان کنم و از بند گذشته و رفتارهایی که باهام شده خلاص بشم ولی با زخم های جدید روبرو میشم

کاری نمیشه کرد چیزی رو نمیتونیم تو اون آدمها تغییر بدیم