2821
2789
عنوان

عروس هلندی

143 بازدید | 15 پست

اومدم خونه دیدم مامانم عروس هلندیمو گرفته زیر اب همه جاش خیسه

موش اب کشیده شده،سشوار بگیرم یا نه؟

چیکارش کنم؟

یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اروم یکم شسوار بگیر اگه دیدی اذیت میشه بزار همین جوری یا بپیچش دور حوله خشک شه

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

چقدر طول کشید بهتون عادت کنه؟ما دوماهه آوردیم خونمون هنوز وقتی دستمونو میبریم جلو مازش کنیم جیغ میکشه گاز میگیره

آه برادر مزن شیشه خواهر به سنگ،خام مباش و مخور نان حرام از تفنگ،آنچه به خون شسته ای جان عزیز من است،گوش کن ای هم وطن بانگ رسای زن است🤍

بپیچ دور یک پارچه نخی. بعد کمی نگه دار که آب از پرها کم بشه. بعد بذارش تو قفس دور قفس و پتو نازک بکش فقط روبرو باز باشه. از روبرو و از راه دور سشوار بزن. با دستت امتحان کن حرارت بالا نباشه براش.

خودش خشک میشه سشوار میترسه اگه جوری بگیری نترسه خوبه

ولی خب عروسای ما از آب خوششون میومد تو حموم از دور هم باد سشوار میگرفتیم خیلی دور در حد چند ثانیه

هم میترسن هم داغ باشه میسوزن سرد باشه سرما میخورن

﮼ به سودای تو مشغولم ز غوغای جهان فارغ.

چقدر طول کشید بهتون عادت کنه؟ما دوماهه آوردیم خونمون هنوز وقتی دستمونو میبریم جلو مازش کنیم جیغ میکش ...

یکی دو هفته بعدش عادت کرد بستگی داره چجوری باشه چون قبلا یکی داشتم هرچقد سعی کردم رام نشد ۲ سال پیشمون ولی گاز میگرف بازم

یه صلوات واسه حاجتم بفرست مهربون.🫠❤️مامان یه پسر به اسم ۲۰۶ خان😂🤌🏻تو مرا جان و جهانی،محمدم🤍حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش اشک چشم دلشکسته خانه ویران کند!♻️#کارما|بابا،ازت متنفرم،هیچوقت فکرشو نمیکردم ارزوی مرگتو داشته باشم.🖤

بپیچ دور یک پارچه نخی. بعد کمی نگه دار که آب از پرها کم بشه. بعد بذارش تو قفس دور قفس و پتو نازک بکش ...

مرسی عزیزم❤️

خودش خشک میشه سشوار میترسه اگه جوری بگیری نترسه خوبهولی خب عروسای ما از آب خوششون میومد تو حموم از د ...

مرسی گلم ممنونم❤️

چقدر طول کشید بهتون عادت کنه؟ما دوماهه آوردیم خونمون هنوز وقتی دستمونو میبریم جلو مازش کنیم جیغ میکش ...

اگه عروس بچه باشه زود دستی میشه. ولی سن عروس بالا باشه و دستی نباشه خیلی سخت دستی میشه. ولی بازم میشه زمان میبره. دستت و ببر نزدیک کمی ارزن بریز منتطر باش بیاد از دستت غذا بخوره. هر روز اینکار و بکن.کم کم دستی میشه.تو خونه کم کم رهاش کن تو قفس بمونه دستی نمیشه. اصلا نباید دعواش کنیید. البته من باشممیفروشم یک عروس دوماهه نر میخرم

یکی دو هفته بعدش عادت کرد بستگی داره چجوری باشه چون قبلا یکی داشتم هرچقد سعی کردم رام نشد ۲ سال پیشم ...

۴ماهشه، قبل ما یه خونه دیگه بود

عاشق اینه بیاد بشینه رو شونه مون.ولی اصلا اجازه نمیده بهش دست بزنیم

آه برادر مزن شیشه خواهر به سنگ،خام مباش و مخور نان حرام از تفنگ،آنچه به خون شسته ای جان عزیز من است،گوش کن ای هم وطن بانگ رسای زن است🤍