2777
2789
عنوان

عمل کیسه صفرا

165 بازدید | 21 پست

الان ۷روزه عمل کردم دور بخیه هام زرده طبیعیه ؟بعد عمل چیا خوردین به من گفتن روز ۴ام میتونی برنج بخوری با خورشت کم چرب من الان استرس دارم میتونم تخم مرغ یا مثلا میوه هرچی دلم خواست بخورم

من سه ساله عمل کردم

بعد از یمدت همه چی میتونی بخوری

من الان طوری شدم که پر خوری میکنم نفخ شدید میگیرم

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفت روز که باید بخیه بکشی

فقط هفته اول میگم غذا سفت نخورید که معده هنوز قادر به هضم غذا بدون کمک کیسه صفرا نیست

الان هم میتونی همه چی بخوریم ولی تا ۶ماه غذای پر چرب نخور

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من سه ساله عمل کردم بعد از یمدت همه چی میتونی بخوریمن الان طوری شدم که پر خوری میکنم نفخ شدید میگیرم

دکترت گفت چیا بخورید به من چیز خاصی نگفتن سه شنبه قراره برم بخیه بکشم ببینم چی میگه

هفت روز که باید بخیه بکشی فقط هفته اول میگم غذا سفت نخورید که معده هنوز قادر به هضم غذا بدون کمک کیس ...

من غذاهام اونقدرا پرچرب نیست ولی بازم سعی میکنم کمش کنم

من سه ساله عمل کردم بعد از یمدت همه چی میتونی بخوریمن الان طوری شدم که پر خوری میکنم نفخ شدید میگیرم

چند سالت بود عمل کردی

من بچه ۷ماهه دارم الان یه هفتس که بغلش نکردم دکتر گفته سنگین بلند نکنم شمام کارای سنگین نمیکردید

من غذاهام اونقدرا پرچرب نیست ولی بازم سعی میکنم کمش کنم

غذای پر چرب مثل همبر و پیتزا

خامه کره سس مایونز

قرمه سبزی اول روغنش جدا کن بعد بخور

دو سه ماه سعی کن غذاهایی که میشه کباب کرد به صورت کبابی بخوری

من مامانم ۶ماه رعایت کرد

پدرم دو هفته به زور تحمل کرد

غذای چرب بخوری نهایت دلدرد و اسهال میشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
دکترت گفت چیا بخورید به من چیز خاصی نگفتن سه شنبه قراره برم بخیه بکشم ببینم چی میگه

بهم گفت گوشت نخور چربی نخور تخم مرغ رو هم گفت

تا مدت دو سه هفته

بعد گفت یواش یواش شروع کن

چون بدنت باید به شرایط جدید عادت کنه

الانم که همهههههه چی میخورم

خداروشکر هیچگونه مشکلی هم ندارم

من مجردم

در شرف ازدواجم

خاستگارم جراحه

بهش گفتم من کیسه صفرا ندارمااا فردا نزنی تو سرم 😅

گفت مگه چیه من هرروز دارم یه کیسه صفرا عمل میکنم

خیلی زیاد شده ، نمیدونم از چیه

ولی نگران نباش

من هر سال چکاپ کامل میرم خداروشکر همه چیز اوکی

گفتوگوی محترمانه را با دل و جان میپذیرم؛ بیاحترامی برام حتی ارزش پاسخ دادن نداره...💔

چند سالت بود عمل کردیمن بچه ۷ماهه دارم الان یه هفتس که بغلش نکردم دکتر گفته سنگین بلند نکنم شمام کار ...

آره عزیز

تا چند وقت رعایت کن

بعدش اوکی میشی عملش سنگین نیست نگران نباش

غذای پر چرب مثل همبر و پیتزا خامه کره سس مایونز قرمه سبزی اول روغنش جدا کن بعد بخور دو سه ماه سعی کن ...

منم عاشق سس مایونز و همبرگرو قرمه سبزیم🤭

فعلا که خیلی کم روغن میریزم

منم عاشق سس مایونز و همبرگرو قرمه سبزیم🤭فعلا که خیلی کم روغن میریزم

فقط یه مدت کوتاه

البته مامان من که رعایت کرد بیشتر از پدرم دچار دلدرد و مشکلات مزاجی میشه

بستگی به بدن داره

منم عاشق سس مایونز و همبرگرو قرمه سبزیم🤭فعلا که خیلی کم روغن میریزم

ببین کیسه صفرا رو که بر میدارن مجرای صفرا هنوز باقی هست

بعد کیسه صفرا ذخیره داره وقتی غذای پرچرب میخوری خیلی سریع غذارو هضم میکنه

اما الان ما ها غذای چرب که بخوریم صفرا از مجرا بصورت قطره قطره میریزه و باعث میشه غذات دیر هضم بشه

برا همون نفخ میکنی و دلدرد میشه

باید غذای کم حجم و کم چرب بخوری