2777
2789

فالگیر نرو خواهش میکنم پول فکر اعصاب ایندت داغون نکن کافیه اسم مادرت بگی درگاه هات باز بشن تمومه.خودتو درگیر وابسته نکن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکیه تورو خدا عقل و زندگیت رو نده دست این مفت خور ها هرکس هم بیاد الان بگه داره تبلیغ میکنه

ميدونم بخدا همه اينارو ولى واقعا نياز دارم يكى بياد يه چيزاىى بهم بگه اميدوارم كنه دلم رو خوش كنم😞😞😞

یبار ی تاپیک باید بزنم از تجربه ی فالگیر و دعانویس

از رمضون تا الان سنگینی اما آلات اینقد نماز شب خوندم باز بهتر شدم

توروخدا انرژی منفی میاد توی زندگیتون واسه من افتضاح بود

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
نه حالا نميخام برم تلفنى يه چيزايى بپرس فقط🥺☹️😞

خب حضوری یا تلفنی فرق ندارد ازت اسم مادر میخاد بگی نه تنها مشکلت حل نمیشه بهشون اضافه میشه بقیه درگاه هات باز میشن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خب حضوری یا تلفنی فرق ندارد ازت اسم مادر میخاد بگی نه تنها مشکلت حل نمیشه بهشون اضافه میشه بقیه درگا ...

يعنى واقعا كسى نيس خودش چشم بصيرت داشته باشه و با قرآن فـال ببينه و بگه ؟

يعنى واقعا كسى نيس خودش چشم بصيرت داشته باشه و با قرآن فـال ببينه و بگه ؟

بهجت بود که رفت اینا که ادعا میکنند موکل دارن چرتکه داشتن گرفتن موکل بر راحتی ایمنی نیس کلی ریاضت مکافات باید نباید داره