2777
2789
عنوان

چقد بزرگسالی بده

500 بازدید | 31 پست

۲۳ سالمه و نه سرکار میرم نه ام دانشگامو ادامه دادم..

به هرکی آپ دل بستم ولم کرد چون حق میدم و تازه میفهمم بخاطر اینه که هیچ کاری نمیکنم و موفقیتی ندارم و رفتار بلد نیستم.

الان یکی از پسرایی که دوسش داشتم عاشق یه دختری شده که پولداره و ۴ سال از من کوچیکتره یعنی ۱۸ سالش بود دختره که عاشق هم شدن.

دخترای کم سن زرنگ و موفقن و پولدار.. اونوقت من تو خونه ام و هیچ غلطی نکردم.

چیکار کنم واقعا چی میشه کرد .

از بیکاری با یه پسر سوسول کثافت توی تلگرام آشنا شدم ازم کلی عکس و فیلم بد گرفت یهو گفت من برم کاری برام پیش اومده و دیگه جوابمو نداد و رفت برای همیشه..

الان میترسم پخش کنه ازم همرو ..

اگه پخش کنه همه چیو آبروم میره..

عزیزم خب پاشو دوباره شروع کن .. برو دانشگاه تو اجتماع باش برو سرکار وگرنه خیلی اذیت میشی و اینکه ب هیچکس اون طور عکس و فیلمی نده ..

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

نمیخوام فاز نصیحت بردارما ولی کاش نمیفرستادی🤦🤦

اینم بگم پخش نمیکنه خیالت راحت ولی سعی کن راحت عکس و فیلم رو در اختیار بقیه نداری که یک مشت مریض جنسی راحت و بی دردسر لذت ببرن ازت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پخش که نمیکنه ..

ولی تو هم یه تکونی به خودت بده .. درد بیکاری بد دردیه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

منم نه سرکار میرم نه بخاطر شرایط مالی شد برم دانشگاه

همش تو خونه ام سرم رو با کتاب و فیلم وسریال و نوشتن گرممیکنم. 26 سالمه

ولی به نظرت توی سن 23 سالگی اینقدر زود اعتماد کردن به یه ادم توی تلگرام درسته؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزم خب پاشو دوباره شروع کن .. برو دانشگاه تو اجتماع باش برو سرکار وگرنه خیلی اذیت میشی و اینکه ب ه ...

سرکار با دیپلم نمیتونم کارای بدرد بخور برم و اینکه ظاهرم اصلا خوب نیست فروشندگی ام بیرونم کردن چون استرس شدید میگیرم و نمیتونم هیچ حرفی بزنم..

دانشگاهم دوس دارم دولتی برم 🥲

ی چیز بگم خواهرانه ناراحت نشی

بزرگسالی بد نیس تو خنگ بازی در اوردی

برو سر کار ۲.۳ سال ازت کوچیک ترم سر کارم میرم زندگی مستقلی هم دارم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

منم نه سرکار میرم نه بخاطر شرایط مالی شد برم دانشگاه همش تو خونه ام سرم رو با کتاب و فیلم وسریال و ن ...

وای خداروشکر که یکی مثل من پیدا شد..

من دلم میخواد واسه کنکور بخونم..دانشگاه قبول بشم همین همسنو سال تو میشم..

۲۶ سالگی ام ادم احساس کم سن بودن میکنه؟

تو از اینکه خونه ای و عمرت داره میره ناراحت نیستی؟

و اینکه به دخترای ۱۸ ساله حسودی نمیکنی؟

سرکار با دیپلم نمیتونم کارای بدرد بخور برم و اینکه ظاهرم اصلا خوب نیست فروشندگی ام بیرونم کردن چون ا ...

خب بشین برای کنکور بخون عزیزم .. و اینکه نظر خودت اینه ک ظاهرت خوب نیس ظاهر رسیدگی میخواد در مورد استرستم اگه تونستی برو پیش روان شناس

فرد مخبری و گزارش زنی ک وقتی پیام هات و جواب دادم بهت فشار وارد شد و گزارش زدی خدا از تو و امثال تو نگذره ! ب امید نابودی مخبرین سایت

چرا فیلم فرستادی واسش😐🤯

اشتباهههههههههه

دیگه نکن این کار رو

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خب بشین برای کنکور بخون عزیزم .. و اینکه نظر خودت اینه ک ظاهرت خوب نیس ظاهر رسیدگی میخواد در مورد اس ...

خب خونوادم پول رسیدگی ظاهرم رو ندارن با ابن اوضاع گرونی که خوراکیا انقد گرون شدن به ظاهر منم برسن

ی چیز بگم خواهرانه ناراحت نشیبزرگسالی بد نیس تو خنگ بازی در اوردیبرو سر کار ۲.۳ سال ازت کوچیک ترم سر ...

خوش به حالت مگه از چندسالی سرکار رفتی و چه کاری رفتی میشه راهنماببم کنی؟

اتفاقا دوس دختر جدید اکسم ۴ سال از من کوچیکتره هم مستقله هم پولدار