2777
2789

ماهم فردا امتحان نوبت اول دینی داریم مدیریمون توی ساد از یک هفته پیش هیچی نگفته بعدم بهش خواستیم پیام بدیم پیام نمیره شادم مختل کردن بی شرفا اس ام اسم نمیره.

من ترمه ام این کاربری دختر خالمه خودم متولد 138م. کاربری خودمو بخاطر پست سیاسی تعلیق کردن🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم فردا امتحان نوبت اول دینی داریم مدیریمون توی ساد از یک هفته پیش هیچی نگفته بعدم بهش خواستیم پیا ...

ما هم گروه مون روبیکا و ایتا بوده که الان نیست 😭😭😭

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

حتی شادم موقعی که دانش اموزا کلاس دارن بستن و مختلش کردن دانش اموزا نمیتونن پیام بدن. بعد ایتا و روبیکا کار کنه

من ترمه ام این کاربری دختر خالمه خودم متولد 138م. کاربری خودمو بخاطر پست سیاسی تعلیق کردن🥲

ماهم فردا امتحان نوبت اول دینی داریم مدیریمون توی ساد از یک هفته پیش هیچی نگفته بعدم بهش خواستیم پیا ...

شاد اختلال داره خیلی از مدیرها هم نمی تونن پیام بدن، با مدیر یا معاون مدرسه تماس بگیرین

حتی شادم موقعی که دانش اموزا کلاس دارن بستن و مختلش کردن دانش اموزا نمیتونن پیام بدن. بعد ایتا و روب ...

از شاد خبر ندارم

خدا لعنتشون کنه حالا یا فردا میریم میبینیم امتحان برگذار نشده یا ما نرفتیم و غیبت خوردیم که به عنوان نمره صفر طلقی میشه نامه پزشکی نبری. نامه پزشکی میبرم توش مینویسم مشکل از همون چیزیه که خودشون میدونن.

آره عزیزم البته من آزادم سایت دانشگاه رو ک میتونی بذی

سایت نداره 😔حتی نمیتونم به دوستام زنگ بزنم سریع قطع میشه

خدا لعنتشون کنه حالا یا فردا میریم میبینیم امتحان برگذار نشده یا ما نرفتیم و غیبت خوردیم که به عنوان ...

دانشگاه متاسفانه این چیزارو قبول نمیکنه