2777
2789
عنوان

کم شدن خون پریود

1324 بازدید | 80 پست

سلام بچه ها من معمولا پریودم سه روزه بوده از همون اول ولی توی اون ۳ روز معمولا ۲ بسته نوار بهداشتی استفاده میکردم.۳۹ سالمه و اینکه معمولا با سرد شدن هوا خونریزیم کمتر میشد.اما الان از پاییز که هوا سرد شده خونریزیم خیلییییی کمتر شده نمیدونم مشکلی هست یا نه.یه پولیپ کوچیک داره که دکتر گفت کوچیکه فعلا عمل نکن و علائم پولیپ زیاد شدن خونریزیه اما من برعکس شدم. بنظر شما مشکلی هست که خونم کم شده؟آزمایشام اوکی بوده سونو هم فقط همون پولیپو داشتم دکتر گفت فعلا بزار اگر خونریزی افتادی مجبوری عمل کنی فعلا نکن چون عمل ممکنه چسبندگی رحم بیاره....الان نمیدونم نگرانم از پاییز هر ماه ۳ روز هم پریودم عقب میفته سیکلم شده ۳۳ روزه در صورتی که قبلا ۳۰ روزه بوده

احتمالا داری ب سمت یائسه شدن میری

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

باید بری دکتر سونوگرافی انجام بده ، من ده روز میشم با خونریزی بسیار شدید جوری که دوساعت خوابیده باشم پاشم خون از بالا عین ابشار میزه تا پایین پاهام خیلی حالم بدع

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد این چیزها اصلا نمیشه نظر داد،تانری دکتر وپول زیاد خرج نکنی علتش معلوم نمیشه،البته که من همیشه خونریزیم شدید بوده وپیش هردکتری رفتم وهرآزمایشی هم دادم علتش مشخص نشده

کاش اینقدر ساده نبودم🥺

این عادیه؟دکتر رفتی؟

اوهوم خیلی رفتم ازمایش و سونوگرافی همه چی نرماله ولی این خونریزی واقعا داغونم کرده هیچ جا نمیتونم برم ارامش ندارم ذخیره اهنم کم شده

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
اوهوم خیلی رفتم ازمایش و سونوگرافی همه چی نرماله ولی این خونریزی واقعا داغونم کرده هیچ جا نمیتونم بر ...

فکر بهش هم سخته این چه کاری بود خدا با ما کرد🤦

بزن باران که دین را دام کردند....🖤

از اول همين طوری بودی؟

اره تو از اولش یادمه اون وقتایی که مدرسه میرفتم خیلی اذیت میشدم و مامانم ۳ روزشو نمیذاشت برم چون خون همه جارو بر میداشت تا زنگ تفریح

اره تو از اولش یادمه اون وقتایی که مدرسه میرفتم خیلی اذیت میشدم و مامانم ۳ روزشو نمیذاشت برم چون خون ...

منم از اول ۳ روزه بودم. بنظرم شمام طبیعیه چون از اول همينطور بودی

فکر بهش هم سخته این چه کاری بود خدا با ما کرد🤦

اره واقعا بعضی اوقات میگم راضیم ی روز کامل تو حموم باشم خون یباره بره تموم شه این عذاب خسته ام

منم از اول ۳ روزه بودم. بنظرم شمام طبیعیه چون از اول همينطور بودی

اونایی که سه روزه میشن همشون کم میشن مثلا دختر عموم میگه روز اول یدونه نوار استفاده میکنم بعدش با دستمال کاغذی اوکیه