2777
2789
عنوان

کسی هس بحرفیم

114 بازدید | 14 پست

چیکار میکنید ؟

بزرگ ترین دستاورد زندگیتون چیه؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اینکه طی چند ماه روی خودم کار کردمخیلی تغییرات داشتم

خب منم تغییرات داشتم ولی به خواسته ام نرسیدم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

زن و بچه خوب 🙌

خانواده خوب داشتن خیلی مهمه

خانواده خوب داشتن خیلی مهمه

مهمترین چیز تو دنیا بقیش مهم نیست

من تو هر تایپکی شرکت میکنم هدف فقط کمک کردنه .من خودم زن دارم دختر دارم و هیچوقت دنبال نوامیس کسی نه بودم و نه هستم چون میدونم تاوان داره این کارها .

من رسیدمو خب خیلیم خوشحالمبه کل زندگیم عوض شد

چجوری روی خودت کار کردی؟با چه مدرسی

کتاب خوندممشاوره گرفتمسبک زندگیمو تغییر دادم

ایول

چند سالته؟

یه کتابی که نتیجه بخش بود معرفی میکنی

ایول چند سالته؟یه کتابی که نتیجه بخش بود معرفی میکنی

۲۰

چنتا با هم خوندم

۱. چگونه با هر کسی صحبت کنیم

۲. آیین دوست یابی دیل کارنگی

۳.فکرو خیال بیش از حد ممنوع

( و اینم بگم خیلی هم هوش مصنوعی کمکم کرد)

افراد مذهبی درخواست ندن

۲۰چنتا با هم خوندم۱. چگونه با هر کسی صحبت کنیم۲. آیین دوست یابی دیل کارنگی۳.فکرو خیال بیش از حد ممنو ...

اها الان دیدم پسر هستی

من اگه پسر بودم اولین کاری میکردم از سن کم از خونه میزدم بیرون و با سختی و مشکلات خودم زندگیمو میساختم

ولی دخترم وخیلی کارا رو نه خانواده نه جامعه اجازه نمیده

اینجا جنسیت خیلی مهمه

اها الان دیدم پسر هستیمن اگه پسر بودم اولین کاری میکردم از سن کم از خونه میزدم بیرون و با سختی و مشک ...

خب این اشتباهه

تو سن کم بری بیرون بدون تجربه اولش اصن معلوم نیست چی میشه

امنیت هم که نیست تو یکی دو روز جیبتو میزنن

بعد ها که سنت بره بالاتر یکی ازت میپرسه تو این مدت درس خوندی مدرکت چیه

با این وضع اقتصادی خونه هم نمیشه اجاره کرد

افراد مذهبی درخواست ندن

خب این اشتباههتو سن کم بری بیرون بدون تجربه اولش اصن معلوم نیست چی میشهامنیت هم که نیست تو یکی دو رو ...

چه ربطی داشت

از احرش که چی باید بتونی از پس خودت بر بیای

حیف دخترم وگرنه الان کجاها که نبودم

2827
2791
2779
2792