2777
2789
عنوان

تصادفات جزئی

335 بازدید | 13 پست

میگن خسارات زیر پنجاه تومن پلیس نمیاد خب چی کار کنیم که سو استفاده نشه مثلا طرف همینطور خرج بزار رو دستمون

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کی گفته نمیاد

نمیدونم تو نت خوندم از پارسال زیر پنحاه میلیون نمیاد

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

زیر ۵۰ میلیون؟نه عزیزم هر خسارتی ببینی میادزنگ میزنی ۱۱۰ افسر میاد کروکی میکشه مقصر رو مشخص میکنه بع ...

من به یه ماشین از پشت زده بودم پلیس هبر نکردیم طرف الکی رفته سپر عوض کرده میگه پپلش بده پول مه شکن دادم ولی سپز نه چون تو تصادف سالم بوذ

وقتی پلیس نیومده از کجا میدونه خسارت چقدر هست که ناز کنه نیاد ؟زنگ بزنین میاد دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

این چرت پرته منظور این قانون اینکه خسارت زیر پنجاه میلیون

تا جایی ک میتونید باهم حلش کنید

ولی وقتی باهم کنار نیومدید و مقصر مشخص نشد به مامور زنگ بزنید میاد

ما تصادف کردنی امد

و خدا معجزه میکند !🌱💛

وقتی پلیس نیومده از کجا میدونه خسارت چقدر هست که ناز کنه نیاد ؟زنگ بزنین میاد دیر و زود داره سوخت و ...

پلیس کلا خسارت مشخص نمیکنه فقط مقصر مشخص میکنه و میرن بیمه اون هزینه و خسارت مشخص میکنه

و خدا معجزه میکند !🌱💛

من به یه ماشین از پشت زده بودم پلیس هبر نکردیم طرف الکی رفته سپر عوض کرده میگه پپلش بده پول مه شکن د ...

اگه بعد تصادف مقصز قبول کنه که مقصره محل برخورد رو عکس میگیرن مدارک پیش زیان دیده میمونه وباهم میرن بیمه جهت تعین خسارت

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

پلیس کلا خسارت مشخص نمیکنه فقط مقصر مشخص میکنه و میرن بیمه اون هزینه و خسارت مشخص میکنه

نمیدونم من کارم به پلیس نیوفتاده تابحال

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪