sayede مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 175 عنوان نیکولای 77 بازدید | 7 پست سلام کسی درختچه نیکولای داره من ار روزی که خریدم اوردم برگاش شروع به زرد شدن کردهفروشنده ی دارویی داد گفت هفته ای دو سه بار اسپری کن رو برگاش همسرمم میگف نگیر تو محیط خونه خراب میشه گوش ندادم حالا هی تیکه میندازه دیدی چیشدراهیی دارید خوب بشه؟ 1404/10/21 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسک۱۳۶۹ عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 13355 وای فک کردم نیکولای مادورو خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
یونیکورننننننن عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 8720 نمیدونم چجوری گلیه،اما اینکه آوردی خونه برگاش ریخته طبیعیه .نگران نباش دوباره برگ میده.منم بنجامین خریدم آوردم خونه کلا برگاش ریخت اما بعد برگ داد
hanieyramziyah عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 21145 نکنه خاکش قارچ زده تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
sayede مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 175 نمیدونم چجوری گلیه،اما اینکه آوردی خونه برگاش ریخته طبیعیه .نگران نباش دوباره برگ میده.منم بنجامین خ ... اینم یه گیاه اپارتمانیه انقد تو اینستا گفتن حساس نیست ک منم انتخابش کردمولی حساسه 😑😂
sayede مدیر استارتر عضویت: 1401/03/30 تعداد پست: 175 نکنه خاکش قارچ زده بعد فروشنده گفت با همین گلدون پلاستیکی خودش ببرید بزارید تو گلدونی ک خریدید خاکشو اصلا عوض نکردیم
زیکزاک عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 14433 اصلا رو برگاش آب نپاش مگه اینکه تهویه هوا باشه آبم تا سطح خاک دوسانتی خشک نشده آب نده نگران فردایت نباش.. خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷