2821
2789
عنوان

کنکوریا

153 بازدید | 13 پست

چطوری این روزا درس بخونیم؟🥲

من کلا تو فاز درس نیستم این چند وقت ولی عذاب وجدان دارم مثل چی

شما در چه حالید

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟کاربری دست چند نفره 👍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم حال درس ندارم خیلی عذاب وجدان دارم دیشب گریم گرفت نکنه قبول نشم هرچی میخونیم بعدش کنسل میشه

وای دقیقا😭😭خاک تو سرم از همون پنجشنبه اصلا نخوندم

دوازدهمی؟

عزیزم من کنکوری نیستم ب عنوان یکی ک دوران کرونا کنکور باید می خوندیم میگم بهت که رقبای سرسخت و اونایی که رشته های تاپ میارن هم تو این بازه ممکنه ذهن شون درگیر باش ولی باز درس می خونن چون می دونن همه اینا می گذره تهش رشته و شغل شونه که براشون می مونه

سعی کن دور کنی خودت از حواشی ب مامان باباتم بگو زیاد صحبت نکنن درباره این چیزها خیلی کنجکاوی ی آخر شب بشین پای تلویزیون ن کل روز درگیر باشی بعدا حسرت می خوری که استفاده نکردی از تایمت

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

عزیزم من کنکوری نیستم ب عنوان یکی ک دوران کرونا کنکور باید می خوندیم میگم بهت که رقبای سرسخت و اونای ...

درسته مرسی

ان شاءالله از عصر بتونم شروع کنم🥲

ما ها شناس نداریم بخدا

دوازدهمی؟

همین

جمعه هم قلم چی

بعدش جمع بندی

موندم چه کار کنم ترازم داغون میشه😭

تا بودجه هم کلی راهه

نتا هم قطع