2777
2789
عنوان

مادرشوهرم منو دیوونه کرده😭😭

711 بازدید | 48 پست

من خونشون اصلاااا راحت نیستم اصلا هم پسر مجرد تووخونس هم ادم حریم خصوصی نداره بعد خونه خودم راحتم اونجا مذهبی هستن همش باید حجاب داشته باشم از لحظه ای هم ک میرم باید مثل کزت کار کنم ۲۴ ساعت زنگ میزنه ب من ک چرا نمیای خونه ما بمونی چرا توخونه تنها نشستی مگ نمیگم خونه تنهانمون ب زور ادمو میخواد ببره اونجا هرچی بهونه میاری باز نیم ساعت دیگ زنگ میزنه بیا الان شوهرم میگه بریم یه هفته خونشون بمونیم با اینکه تو یه شهر هستیم هرچی میگم من راحت نیستم جلو داداشات میگه چکار تو دارن راحت باش بخدا سختمه جدا از اونا جام عوض بشه اصلا خوابم نمیبره دوشب پیش بزور نگهمون داشت گفت بخوابین من مردم تا صبح شد پلک روهم نزاشتم وسط سالن جای مارو انداخته دقیقه یبار میرنو میان با روسری خوابیده بودم داشتم خفه میشدم الان گیر دادن بیاین یه هفته بمونین چکار کنم من؟ چجوری ب شوهرم بگم نریم؟ دلمون خوشه خونمون جدا هست ولی تکون بخوریم امارمون دارن

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان عادتشون بدین کاری نمیتونی بکنی ب شوهرت بگو هرروز برو یه سر بزن بامن چیکار داری اتفاقا بهتره ماهی یکبار بری یکیو میخوان کارهاشونو بکنه عروس بعدی اومد مطمئن باش اشتباه تورو تکرار نمیکنه شوهرشم پشتشه

کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی

عریزم ی کاری برای خودت ردیف کن ک بیکار نباشی مثلا برو کلاس خیاطی ک تا زنک ردن بگی کلی کار دارم باید ...

بخدا مثلا میگم کار دارمکلاس دارم فلان دارم میگه چ کاری داری کی تموم میشع بعد کارت بیا اصلااا نمیتونم اونجا بمونم حالا از کار کردنش ک بگذرم واقعا معذبم

نمیام.میخوای تنها برو.مرگ یبار شیون یبار

دیشب بهش میگم میگه تو درک نداری منو اونجا ب کارم نزدیک ترع راحت تر میتونم برمو بیام

تصور خوابیدن با روسری وسط هال منو به مرز جنون رسوندشوهرت مفصره

واقعا خدا برا هیچ کس نیاره مردم تا صبح شد اونم منی ک خونه یه جورای لختو پتی میخوابم😅