2821
2789
عنوان

کنکوریا

183 بازدید | 22 پست

این روزا میتونین بخونین؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه زیاد امتحانا رو میخونیم تا نصفه بعد باز دوباره تعطیل میکنن خسته شدیم دیگه ناامیدم

منم. به نظرت کنکور فرهنگیان رو عقب میندازن؟؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

فک نکنم بندازن چقدر زود داره اردیبهشت میشه کاش تیر بود ازمونش

چیارو حذف کردی واسه کنکور؟

جغرافیا و تاریخ پایه

من منطق

نه بابامگه فروردین اردیبشهتیمچرا باید عقب بیفتهمطمئن هم باش اینطوری نمیمونه وضع یه طوری میشه بالاخره

بخاطر اینکه نت نیست خیلی عقب افتادم نمیتونم بخونم فیلم هارو ببینم میترسم نرسم

چقدر جمع کردی ؟دروس فرهنگیان و خوندی ؟

فقط جامعه دهم ذو جمع کردم خیلی خیلی عقبم

نه هنوز

تو چی

با درسنامه پیشروی کندرسای حفظیت رو جمع کن

واقعا مغز و حوصله درس خوندن برام نمونده نمیدونم چه خاکی بریزم به سرم

فقط جامعه دهم ذو جمع کردم خیلی خیلی عقبمنه هنوزتو چی

من که از هر کدوم یکم خوندم نمیدونم میتونم جمع کنم یا نه

منم هنوز شروع نکردم

امتحانا هم تموم نمیشه شروع کنیم واسه کنکور

2828
2791
2779
2792