2777
2789
عنوان

همه مغازه ها و داروخونه ها تعطیلن

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 41 پست
نمیدونم اعتقاد داری بانه ولی از حوادث قبل از ظهور قحطی هستش که اونم خیلی طول نمی کشه ولی پیش رو داری ...

اون آقای دیالیزی تجربه ای نداشته دروغ گوئه، حرف های بقیه رو کپی میکنه

کی بیاد بترکونه؟؟؟ خودشون میبندن دیگه ازین واضحتر؟من پری روز بیرون بودم ساعت ۴ بسته بودشبم برگشتم بس ...

نه آخه شهر ما وارد فروشگاه شده بودن

برای همین میگم ممکنه بقیه بترسن

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم اعتقاد داری بانه ولی از حوادث قبل از ظهور قحطی هستش که اونم خیلی طول نمی کشه ولی پیش رو داری ...

نمیدونم والا

تاریخ نشون داده ممکنه همچین قحطی پیش بیاد

اما

خوب الان شرایط به نظر اونقدرها هم بحرانی نمیاد

ایران کلی مرز آبی و خاکی داره اگه بخواد میتونه موادغذایی وارد کنه

تازه خودمون تولید کننده هم هستیم

🖤 
اون آقای دیالیزی تجربه ای نداشته دروغ گوئه، حرف های بقیه رو کپی میکنه

اره منم فالوش ندارم

ولی اقای رستمی سند داره برای حرفاش یعنی تجربه نزدیک به مرگ ندارن مثل ایشون

فقط از روی کتاب میگه و نشون هم میده خط به خط حرفایی رو که میزنم

پارسال گفت که آخر سال ۴۰۴ اتفاقات زیادی میوفته دقیقا همین شد

گفت سال ۴۰۵ از امسال خیلی بدتره و حوادث وحشتناک تری داریم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

نه آخه شهر ما وارد فروشگاه شده بودن برای همین میگم ممکنه بقیه بترسن

چ ربطی داره!

مردم خودشون باهم هماهنگی میکنن

فروشگاهم چون مال دولته همونطور که الان روغن رو احتکار کردن که بعد با قیمت چند برابر بیارن تو بازار

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

نمیدونم والاتاریخ نشون داده ممکنه همچین قحطی پیش بیاداما خوب الان شرایط به نظر اونقدرها هم بحرانی نم ...

برای شهر ما که افتضاحه اوضاع واقعا

بعد ایشون هم نگفتن که خیلی طول میکشه گفت شاید یک ماه باشه

چ ربطی داره! مردم خودشون باهم هماهنگی میکننفروشگاهم چون مال دولته همونطور که الان روغن رو احتکار کرد ...

نمیدونم ......

فقط تا ساعت ۲. ۳ باز هستنحتی بزرگترین هایپر شهرمون تا ۲ بازه

سعی میکنم تا قبل این ساعت برم ببینم بازن یا نه