2777
2789

من ده ماه پیش با لتروزول باردار شدم و تو گروهمون نزدیک هفت یا هشت نفری داریم با لتروزول بارداز شدن البته آمپول هاش سی جی هم زدیم.

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ده ماه پیش با لتروزول باردار شدم و تو گروهمون نزدیک هفت یا هشت نفری داریم با لتروزول بارداز شدن ا ...

فولی تون چه اندازه بود 

دکترم کلومفین داد یک اچ  ام جی روز ۱۱ فولیم ۱۵ بود یک اچ ام جی دیگه هم همون روز زدم دوتا اچ سی جی هم دور بعدش به نظرتون احتمال بارداریم هست

فولی تون چه اندازه بود  دکترم کلومفین داد یک اچ  ام جی روز ۱۱ فولیم ۱۵ بود یک اچ ام جی دی ...

من فولیم روز ۱۲ سیکل،10.5 و ۱۳.۵  بود. دکتر گفت روز ۱۶ آمپول هاش سی جی بزنم. انشالله که باردار میشی فقط نا امید نشید

من فولیم روز ۱۲ سیکل،10.5 و ۱۳.۵  بود. دکتر گفت روز ۱۶ آمپول هاش سی جی بزنم. انشالله که باردار ...

من ۲۰فروردین سنودادم فولیم ۱۳و۱۵بود دکترم لتروزول داد و دوفاستون و ول وومن

از سوم پری لتروزول خوردم شبی یکی از دوازدهم پری هم دوفاستون شبی یکی بنظرتون باردار شدم یانه بایه دوره مصرف؟؟

من ۲۰فروردین سنودادم فولیم ۱۳و۱۵بود دکترم لتروزول داد و دوفاستون و ول وومن از سوم پری لتروزول خوردم ...

شرایطت که خوبه البته یک چیزی دوفاستون رو خیلی زود نخوردید؟

شرایطت که خوبه البته یک چیزی دوفاستون رو خیلی زود نخوردید؟

خوردم تموم شده دیشب اخریش بود ۲۵باید پریود بشم دعاکنید نشم 

درضمن من پریودیام نامنظمه دکترم گفت تنبلی تخمدان دارم فولیم باید ۲۰تا ۲۲باشه ۱۳و۱۵بود گفت کمه دارو داد گفت انشاءالله این ماه باردار میشی توکل به خدا خیلی استرس دارم برام دعا کنین😢😢😢