2777
2789
عنوان

دوست حسووددد

412 بازدید | 17 پست

من یک دوستی دارم هی بار هرکیییی صمیمی یا دوست میشم میدوئه با اون سعی میکنه خودش رو جا کنه و صمیمی کنه با اون بهش هم گفتم چندبار دوست ندارم با هرکی صمیمی میشم بری بچسبی بهش باهاش به من پز بدی چیکارر کنم دیگههه

باهاش قط ارتباط کن

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عزیزم باید ارتباطت رو باهاش محدود بکنی

دیگه نباید باهاش راجب دوستا و روابط جدیت حرف بزنی

بعضی آدما ببخشید ولی چشم دیدن شادی کسی جز خودشون رو ندارن

عاشق صورتی 🩷 یار S🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم یه جورایی حسودی میکنی

خب بزار دوست بشه مگه چیه ؟!

ارتباطاتتون گسترده تر میشه به نفع خودتم هست الان اینجوری فکر میکنی یکم عمیق بهش نگاه کنی میفهمی خیلی خوب تره

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
توهم یه جورایی حسودی میکنی خب بزار دوست بشه مگه چیه ؟!ارتباطاتتون گسترده تر میشه به نفع خودتم هست ال ...

دوست بشه برام مهم نیست اینکه باهاش میره بیرون واسه من ویدیو میزاره سخته فکر کن دوست صمیمی قبلیم رو باهام بد کرد الانم یه دوست دیگه پیدا کردم داره منو پیش اونم بد میکنه رو مخمه

نمیشه باهاش تو یک کلاسم

باشی مهم نیست بخدا هیچی مهمترازخود ادم نیست.

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

عزیزم باید ارتباطت رو باهاش محدود بکنیدیگه نباید باهاش راجب دوستا و روابط جدیت حرف بزنیبعضی آدما ببخ ...

درسته ولی مشکل اینه که باهاش تو یک کلاسم و میبینه با هرکی حرف میزنم میدوئه

دوست بشه برام مهم نیست اینکه باهاش میره بیرون واسه من ویدیو میزاره سخته فکر کن دوست صمیمی قبلیم رو ب ...

خب اگه اینجوریه بهش نگو وقتی دوست جدید پیدا می کنی

درستش اینه اگه باهاش بیرونم میرفت هردوتون باهم برید نه اون بره تو نری یا برعکس

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

تو که اونو بی محل کنی دیگه حساب کاردستش میاد ک برات اهمیتی نداره

وای عزیزم شاید باید کلا تو دوستی باهاش تجدید نظر کنی اینطوری فقط محیط کلاس برای خودتم عذابه

عاشق صورتی 🩷 یار S🪽

خب اگه اینجوریه بهش نگو وقتی دوست جدید پیدا می کنیدرستش اینه اگه باهاش بیرونم میرفت هردوتون باهم بری ...

اخه اون پشت من هی حرف میزنه بعد اون دوستمم باور میکنه و میرن خودشون بیرون به منم نمیگن

اینکارو امتحان کردم ول نمیکنه زنیکه چندش

ذهنتو درگیرش نکن کمبود داره. بی محلی کن و نگاشم نکن.کلا فکر کن وجود نداره