2777
2789

دقیقا مشکل از عدم مدیریت شماهاس

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقایون درک نمیکنند

تو فرهنگ غنی شما عروس رو تا نیتونن تیکه بارون میکنند و همه فشاری میارن بعد انتظار دارن صله رحم باشه رفت و امد باشه و ...هروقت ادمهای بارفرهنگ دور هم جمع شدن اون زمان از فرهنگ غنی صحبت میشه کرد

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من تمام تلاشمو کردم باهاشون خوب باشم ولی نخواستن خودشون نشد و بدتر شد

عروسشون که بیشتر بی احترامی می کنه و هرچی از دهنش در میاد بهشون میگه و بدترین رفتارهایش باهاشون داره باهاش خوبن و بی نهایت احترام میزارن بهش و به شدت عزیزه

هر چند که از ترسه ولی اصلا قشنگ نیست

من که ازدواج نکردم ولی اطرافیان رو میبینم تعجب میکنم

خب پس یاد بگیر بتونی مدیریت کنی

من همسرم خیلی خوب مدیریت کرد

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور🙃🙃🙃

چون بعضی از مادرشوهر، خواهر شوهر و جاری موقع ازدواج با یه مرد به درد نخور ازدواج کردن

وقتی میبینن یه پسری با زنش درست رفتار میکنه میذارن به حساب سیاست های عروس و شروع میکنن به زهر کردن زندگیش

مثل معتادا که دوست دارن بقیه هم معتاد بشن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

من کلا ادمیم که با کسی کاری ندارم

ولی متوجه تغییر رفتار ادما میشم

مثلا مادر شوهر من بامن خیلی قشنگ داره حرف میزنه تا دخترش میاد از این رو به اون رو میشه

خوب الان تقصیر من چیه ؟