2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

436 بازدید | 6 پست

من فوق لیسانس دارم و پنج الی شش سال پیش تصمیم گرفتم که مستقل بشم

تا حداقل خرج خودمو از روی دوش خانوادم بردارم و اینطوری بهشون کمک کرده باشم

و اومدم یه شهر دیگه تو خوابگاه زندگی کردم و شروع کردم به کار کردن سه سال اول دوشیفت کار کردم یعنی از ساعت هشت صبح تا دوازه شب کار میکردم پدرم دراومد تا تونستم پول پیش جمع کنم و یه خونه کوچک اجاره کنم که البته کلی هم صرفه جویی کردم و روزی یه وعده غذا میخوردم پیاده یا با خط میرفتم سرکار

سال اول اجاره شش تومن بود

سال دوم شد نه تومن

امسال میگه باید چهارده تومن اجاره بدی

من کل حقوقم پونزده تومنه چطوری چهارده تومن اجاره بدم هرچی هم دنبال کار با حقوق بیشتر میگردم نیست یا اگه باشه رئیسش میگه باید باهام راحت باشی میدونید که چی میگم

حالا به نظرتون اگه برگردم خونمون زشته؟میترسم خانوادم بگن اینم دست از پا دراز تر برگشت

ولی اگه اینجا بمونم از گشنگی میمیرم

تورو خدابهم راه حل بدید چیکار کنم

خانوادم خودشون فقیر هستن

تو شهر کوچک خودمون هم نهایتا چهارتومن حقوق میدن.بخدا خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بری جای ارزون تر؟یا خوابگاه های خصوصی؟

زندگی تو خوابگاه خیلی سخته کثیف هستن سروصدا میکنن دنبال حاشیه هستن.من تو اون سه سال که خوابگاه بودم پدرم دراومد.خونه ارزون تر دیگه گیرم نیومد یعنی هست ولی توروستا ها و حاشیه شهره که یک ساعت و نیم با مرکز شهر فاصله داره چطوری برم سرکار اونوقت

زندگی تو خوابگاه خیلی سخته کثیف هستن سروصدا میکنن دنبال حاشیه هستن.من تو اون سه سال که خوابگاه بودم ...

الهی

عزیزم فعلا موقت برو خوابگاهی چیزی ایشالا پیدا میکنی یا خونه یا کار بهتر برگردی خانوادت درکت میکنن ولی خودت افسرده میشی از مستقلی در میای