2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن کودک

107 بازدید | 9 پست

چندوقت داشت بچتون از شیر گرفتین؟پسرم شیرخودمو میخوره یک سال و سه ماهشه شیرم تقریبا تموم شده حالا هی تقاضای شیرداره😓🥲راهکاری دارید ازشیر راحت تربگیرمش ایقد گریه نکنه؟؟؟

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید غذا بدی دیگه جای شیر ام شیر پاستوریزه من بچم یک سالش نشده بیشتر غذا میدم البته شیر خشکیه

هیچ چیز تو شیشه نمیخوره

بدیش اینه کم غذاهم هست ازبس که طلب شیرداره جفتمون کلافه ایم

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
من شیر ندادم به بچم ولی عمه ام چسب زد نوک سینه ش گفت زخم شده

چسب میزنم چسب رو میکنه باز شیرمیخوره😅

هیچ چیز تو شیشه نمیخورهبدیش اینه کم غذاهم هست ازبس که طلب شیرداره جفتمون کلافه ایم

بچه خواهر شوهرم اینجوری بود باید گریه رو یه مدت تحمل کنی دکتر اون گفته بود تا از شیر نگیری درست غذا نمیخوره

غذا انگشتی بده شاید خوشش اومد

بچه خواهر شوهرم اینجوری بود باید گریه رو یه مدت تحمل کنی دکتر اون گفته بود تا از شیر نگیری درست غذا ...

اره واقعا اگه شیر داشتم حرفی نبود چون ندارم باید بگیرمش

اره غذای انگشتی روهم نمیخوره😓

نی قبچل نمیکنه شیر موز اینا بدی با نی بخوره؟ معمولا بچه ها خوششون میاد

نهههه متاسفانه همه این راه هارو رفتم فقققط میخاد بیاد تو یقه من