مادر من در سن ۴۳ سالگی عمل قلب باز انجام داد و با وجود دیابت خلاصه چند روز از عمل مادرم میگذشت و مادرم دیروز سکته مغزی خفیف داخل بیمارستان کرد و هوشیاریش به صفر رسید کلی براش نذر و نیاز کردم ۴۰ تا یاسین خوندن به نیتش به پرنده ها غذا دادم چقدر حضرت عباس رو صدا زدم تا امروز مادرم چشماش رو باز کرد و هوشیاری مادرم به ۱۴ رسید😭اصلا باورم نمیشه خدا و ائمه صدای منو شنیدن اشکام داره میریزه😭تروخدا دعا کنید این یک ماه هم بگذره مادر من برگرده سر خونه و زندگیش
خیلی خیلی خوشحال شدم با خبرت الهی همیشه سایش بالا سرت باشه واسشون ایه الکرسی میخونم سر نمازم دعا میک ...
قبول باشه الهی به عالی ترین نحو حاجت روا شین لطفاً برای حل مشکلمون به نحو احسن و امضام کنید ممنون میشم
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
روزی خورشید از ماه خوشش اومد💛💛 🌞🌝پس تصمیم گرفت باهاش ازدواج کنه🙂🥲 اگه ماه میگفت بله خورشید از شدت خوشحالی میترکید🌛🌟🙃🙃و اگه میگفت نه خورشید تاریک تاریک میشد⛦⛦💛 پس ماه گفت نمیدونم🌧🌤🌕💙💙 و خورشید هر چندسال از ماه میپرسه فکراتو کردی ؟!!و به همین دلیل خورشید گرفتی رخ میده💛⛦🌙🌙🌖🌕🥲با افتخار تمام یه نویسندمممم🤗🤗