2777
2789
عنوان

آلفا اسلیم

239 بازدید | 22 پست

من از پارسال مصرف کردم و بین دوره ها کمی فاصله میدادم

خواستم ببینم کسی مثل من بوده مصرف کرده باشه و عوارض داشته باشه براش؟؟؟؟

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخلش امفتامین داره

اگه داشته باشه بعد قطع مصرف باید خودشو نشون بده دیگه

مثلا بیقراری و....

که من نداشتم

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

من جواب سوالاونو نمیدونمخوب لاغر کردید؟

بله راضی ام ازش فقط میترسم مصرف طولانی مدتش آسیب بزنه به بدن برا همین پرسیدم

چند میخرید

. طرز خودکشی در هرکس ،منحصر به خودشه...!یکی ، دیگه شیک ، نمی پوشه...یکی ، دیگه آرزویی نمی کنه...یکی دیگه به تحصیل ادامه نمی ده...یکی دیگه به خودش نمی رسه...یکی مدام ترانه های غمگین گوش می ده...یکی دیگه از خودش ، عکس یادگاری نمی گیره...!یکی محبت نمی کنه...یکی دیگه محبت نمی پذیره ...!و...اینگونه است که اکثر آدم ها در ۲۰ سالگی می میرند و در ۸۰ سالگی دفن می شوند...!🖤 برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

چقدرلاغرمیکنه

. طرز خودکشی در هرکس ،منحصر به خودشه...!یکی ، دیگه شیک ، نمی پوشه...یکی ، دیگه آرزویی نمی کنه...یکی دیگه به تحصیل ادامه نمی ده...یکی دیگه به خودش نمی رسه...یکی مدام ترانه های غمگین گوش می ده...یکی دیگه از خودش ، عکس یادگاری نمی گیره...!یکی محبت نمی کنه...یکی دیگه محبت نمی پذیره ...!و...اینگونه است که اکثر آدم ها در ۲۰ سالگی می میرند و در ۸۰ سالگی دفن می شوند...!🖤 برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

به خدا اراده کنید ی کم مراقب تغذیه باشید و ورزش کنید نیاز به اینا نیست، که فردا پس فردا هزار تا مشکل ...

میدونم چی میگی و قبول دارم اما برا ماهایی که از همه رژیما و ورزشا و تلاش های چندساله خسته شدیم خیلی موثره🥲

اگه داشته باشه بعد قطع مصرف باید خودشو نشون بده دیگهمثلا بیقراری و....که من نداشتم

امفتامین که داره میتونی امتحان کنی

از این تست های نواری امفتامین بخر بیست تومن هست بعدش تست کن مثبت در میاد

چون کم میخوری و مصرفت به صورت خوراکی هست معتاد نمیشی مثلا چند روز بخور بعد چند روز نخور ببین خوابت زیاد میشه بعدش

اگر حواست به مصرفت باشه تغذیه کاملا سالم داشته باشی مایعات زیاد مصرف کنی زنجفیل بخور

با احتیاط استفاده کن اشکالی نداره اما فقط به صورت موقت مثلا تا موقعی که لاغر بشی بعدش دیگه استفاده نکن با ورزش و رزیم خودتو نگه دار

امفتامین که داره میتونی امتحان کنی از این تست های نواری امفتامین بخر بیست تومن هست بعدش تست کن مثبت ...

احتمال اینکه داشته باشه وجود داره و من کتمان نمیکنم اما ازش راضیم الان چندروزه مصرف نمیکنم ولی بیقرار نیستم خوابم زیاد نیست و....

اصل و تقلبی بودنش خیلی موثره

من فقط ترسیدم مصرف طولانی مدتش آسیب زننده باشه گفتم ببینم کسی تجربه داشته یانه

اگر حواست به مصرفت باشه تغذیه کاملا سالم داشته باشی مایعات زیاد مصرف کنی زنجفیل بخور با احتیاط استفا ...

ممنونم آره توصیه هات درسته 👏🏻❤️

دوس دارم چندکیلو که باقی مونده رو هم با قرص کم کنم اما از عوارضش ترسیدم و فعلا ۶روزه قطع کردم