بخدا احساس بی کسی میکنم میرم اونجا پدرم جلوی دامادای دیگه به شوهرم تیکه میندازه درحالی که از همشون ا ...
سعی کن زیاد با شوهرت نری
تا مامانم بود راحت بودم خودم بعدش ن خیلی عذاب کشیدم
بابای منم ابروم و جلو شوهرم میبره قبلا هر هفته میرفتم شام درست میکردم همه چیم از خونم میبردم ز میزدم داداشمم با خانوادش میومدن دیدم نمیشه بابام اخم و تخم میکنه دیگه نرفتم الان هفته ای یکی دو بار خودم میرم سر میزنم تو ی سال گذشته یکی دوبار شوهرم و شام بردم خودم از قبل میرم کارارو میکنم بازم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حتی بین بچه هامم فرق میزارن توی سال بیشترین دعوت خونه منن ولی بقیه عزیزن
🙂💔الهی بگردممممم
واقعا میفهممم......اکثر تروما های ما از جانب خانواده اس ...و ی جورایی ناامید کردن ما رو ...وقتی خانواده خودت اینجوری ی ان باهات نمیشه،از ی غریبه انتظار داشت ....واقعا من دیه حسی بهشون ندارم ....بریدم .....
من میزارم ی ادم انقدر ناامیدم کنه ک وقتی میخوام تصمیم بگیرم نسبت ب تصمیمم مطمین باشم و ب راحتی بتونم حذف کنم
ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅