2777
2789
بخدا احساس بی کسی میکنم میرم اونجا پدرم جلوی دامادای دیگه به شوهرم تیکه میندازه درحالی که از همشون ا ...

سعی کن زیاد با شوهرت نری

تا مامانم بود راحت بودم خودم بعدش ن خیلی عذاب کشیدم

بابای منم ابروم و جلو شوهرم میبره قبلا هر هفته میرفتم شام درست میکردم همه چیم از خونم میبردم ز میزدم داداشمم با خانوادش میومدن دیدم نمیشه بابام اخم و تخم میکنه دیگه نرفتم الان هفته ای یکی دو بار خودم میرم سر میزنم تو ی سال گذشته یکی دوبار شوهرم و شام بردم خودم از قبل میرم کارارو میکنم بازم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن زیاد با شوهرت نریتا مامانم بود راحت بودم خودم بعدش ن خیلی عذاب کشیدم بابای منم ابروم و جلو شو ...

بخدا توی یه ماه دوبار میرم اونم یه بارش شاید باهم نیاد میگه خرج گرونه بچه ها هم هستن من نمیام

ولی بقیه همش اونجان

حتی بین بچه هامم فرق میزارن توی سال بیشترین دعوت خونه منن ولی بقیه عزیزن

🙂💔الهی بگردممممم

واقعا میفهممم......اکثر تروما های ما از جانب خانواده اس ...و ی جورایی ناامید کردن ما رو ...وقتی خانواده خودت اینجوری ی ان باهات نمیشه،از ی غریبه انتظار داشت ....واقعا من دیه حسی بهشون ندارم ....بریدم .....

من میزارم ی ادم انقدر ناامیدم کنه ک وقتی میخوام تصمیم بگیرم نسبت ب تصمیمم مطمین باشم و ب راحتی بتونم حذف کنم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

من دلم میخاد وقتی دلم پره زنگ بزنم مادرم ولی با زبون تلخی جوابمو نده خواهرمم همینه من از زبونشون میترسم

شوهرش از بس خودشو باهامون مقایسه کرده دیونه شدم

همش مریضی و گرفتاری داریم بردارم ولش کنین

پدرم که نگم

🙂💔الهی بگردممممم واقعا میفهممم......اکثر تروما های ما از جانب خانواده اس ...و ی جورایی ناامید کردن ...

نمیشه پدر مادرو حذف کرد بخدا حتی دلمم نمیاد گله کنم چون احساس بی ارزشی میکنم

قربونت برای شماهم

همسرم عالیه باهاش خوشم بچه هامم

خدا بهتریناشو برام چیده ولی بعضی وقتا میگم پدر مادرم بچه هاش همه خوب بودن شاید من بد بودم که اینطورین

دیشب خونه شون بودن حالم خیلی بده

همسرم عالیه باهاش خوشم بچه هامم خدا بهتریناشو برام چیده ولی بعضی وقتا میگم پدر مادرم بچه هاش همه خو ...

خب خداروشکر میدونی همسرخوب ب همه دنیامی ارزه ؟

بااین فکراخودتواذیت نکن اونی ک حرف حق رو میگه همه جا انگ آدم بده میخوره