2777
2789
عنوان

امروز تولدمه🥹🥹🥹

138 بازدید | 13 پست

هعی دلم میخواست تولدی چیزی بگیرم قرار بود بریم بیرون از یه هفته پیش برنامه ریزی میکردم عین بچه ها ذوق داشتم کی 20دی بشه که اغتشاشات شد😂🥲💔شانسمو توروخدا حتی استوری چیزی نمیشه گذاشت بقیه تبریکی بگن دلم خوش شه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تولدت مبارک حالا با اعضای نزدیک خانوادت میتونی یک جشن کوچولو بگیری استوری ک مهم نیست

دیشب میخواستم یه کیک تولد بگیرم ساعت 9شب حتی یدونه مغازه هم باز نبود با بغض برگشتم خونه😂😂

اعتراضات✅

نه عزیزم آتیش زدن خوابگاهی که پر از بچه های جوون مردمه اعتراض نیست جنایته

والا ما هم معترضین ما هم تو همین کشور خراب شده زندگی میکنیم با همین قیمت های وحشتناک خرید میکنیم اما کسی حق نداره بخاطر عصبانیت خودش جون بقیه رو بازیچه کنه اعتراض یعنی بیایم بیرون داد بزنیم شعار بدیم اعلام کنیم

نه عزیزم آتیش زدن خوابگاهی که پر از بچه های جوون مردمه اعتراض نیست جنایتهوالا ما هم معترضین ما هم تو ...

از هزار نفر دونفر این کارو میکنن ته تهش ۱۰ نفر جمعیت انبوهی معترضن🥰 بعد سال ۵۷ که دیوار میریختن و بنز و کادیلاک اتیش میزدن اعتراض بود الان اغتشاشه؟ 🥹

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

شما که انقد سطح درک بالایی دارین ح.م. له به بیمارستان ایلام چطور عزیزم؟

نه ببین دفاع کردن کار بدی نکردن😞😂

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

از هزار نفر دونفر این کارو میکنن ته تهش ۱۰ نفر جمعیت انبوهی معترضن🥰 بعد سال ۵۷ که دیوار میریختن و ب ...

من خودمم معترضم ولی خیابون احمد اباد مشهد دیدم شیشه های ایستگاه مترو رو شکستن و پل هوایی آتیش زدن

کدوم مسئول دولت از پل هوایی یا مترو استفاده میکنه؟ ما مردم بدبخت ازین امکانات استفاده میکردیم

و مغازه های مردم عادی رو چرا اتیش میزنن ؟اگه راست میگن مجلس خونه مسئولین رو آتیش بزنن

В новом году тебя ждут новые отношения🌹