2777
2789
عنوان

کمک کنید بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره

الان اردیبهشت میشه یک سال عقد کردیم یه ماهیتابه جهاز نخریدن که حداقل ازدواج کنیم بریم سر خونه زندگیمون اینور هم برای رفت امدمون محدودیت میذارن حالم خیلی بده به قرص اعصاب پناه آوردم چاق شدن چندکیلو بین همسرم و خانواده م موندم

35سال گوش دادم بسه کی میخوام من زندگی کنم؟

عزیزم بد زمونه ای شده بهشون حق بده

چشمشون ترسیده میخوان مراقبت باشن

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
پس جهازمو تهیه کنن برم سر زندگیم قرص اعصاب میخورم حالم بده اردیبهشت میشه یک سال عقدم

😞💔

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
😞💔

نه جهاز میدن ما جشنمون رو بگیریم نه میذارن

من نامزدم و ببینم من مستحق این ظلم نیستم خونمون هم تک خوابه نامزدم از راه دور میاد اتاق جدا نیست معذبه آخه پس من چه غلطی کنم

نه جهاز میدن ما جشنمون رو بگیریم نه میذارن من نامزدم و ببینم من مستحق این ظلم نیستم خونمون هم تک خوا ...

جهاز دادن این روزا خیلی سخت شده مگر اینکه وام بگیرن کمکم پس بدن اگر میتونی راضیشون کن همینکارو کنن با همسرتمصحبت کن کمکتون کنه بعضی وسایلو بگیره

اگر شهرتون هتل یا سوئیت اجاره ای داره هر وقت میاد برید اونجا راحت باشید

چجوری یعنی

خیلی جدی بگو من اختیار خودم و رابطم را دارم و مسئولیت این زندگی هم با منه. تصمیمات را من می گیرم با همسر و از شما می خواهم به عنوان خانواده مهربان کنارم باشید فشار بهم نیارید که تصمیماتم درست باشه. به یکی هم بگی کافیه ولی حتما برو. خانواده از اینجا باید خطوط جدیدشون با شما بشناسن و با سازی کنن. به هیچ عنوان برای مشکلاتت باهاشون مشورت نکن. فقط مشاور حرفه ای داشته باشید. با همسرت هم باید یک رابطه ایمن ایجاد کنی که دلبستگی تون به سمت هم بیاد . نکته خیلی داره. تلگرام باز بود پادکست هاش را براتونمی فر ستادم.