من راه دور عقد کردم آخرین باری که نامزدم رو دیدم شب یلدا بوده بعدش اون رفت سرکاذش منم موندم شهر خودم . الان بااین اوضاع اینترنت و بیکاری دوتامون هم داریم افسردگی میگیریم امروز گفت چند روز بیا اینجا حداقل دوتایی بریم دریا و... بعد میبرمت دوباره اونجا. خونمون مقاومت میکنن برای رفتن من . اگر میدونستم قراره اینقدر سخت بگذره گوه میخوردم راه دور ازدواج کنم . ۳۵سالمه نمیذارن دوروز با شوهرم برم یطرفی شبت اصلا تلفن هم ندارم قطع میشه بیخبریم از همدیگه دوران نامزدی اگر راه دور هم باشه خیلی دوران بیخودیه . بنظرتون چکار کنم
الان اردیبهشت میشه یک سال عقد کردیم یه ماهیتابه جهاز نخریدن که حداقل ازدواج کنیم بریم سر خونه زندگیمون اینور هم برای رفت امدمون محدودیت میذارن حالم خیلی بده به قرص اعصاب پناه آوردم چاق شدن چندکیلو بین همسرم و خانواده م موندم
در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
پس جهازمو تهیه کنن برم سر زندگیم قرص اعصاب میخورم حالم بده اردیبهشت میشه یک سال عقدم
😞💔
در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
نه جهاز میدن ما جشنمون رو بگیریم نه میذارن من نامزدم و ببینم من مستحق این ظلم نیستم خونمون هم تک خوا ...
جهاز دادن این روزا خیلی سخت شده مگر اینکه وام بگیرن کمکم پس بدن اگر میتونی راضیشون کن همینکارو کنن با همسرتمصحبت کن کمکتون کنه بعضی وسایلو بگیره
اگر شهرتون هتل یا سوئیت اجاره ای داره هر وقت میاد برید اونجا راحت باشید
خیلی جدی بگو من اختیار خودم و رابطم را دارم و مسئولیت این زندگی هم با منه. تصمیمات را من می گیرم با همسر و از شما می خواهم به عنوان خانواده مهربان کنارم باشید فشار بهم نیارید که تصمیماتم درست باشه. به یکی هم بگی کافیه ولی حتما برو. خانواده از اینجا باید خطوط جدیدشون با شما بشناسن و با سازی کنن. به هیچ عنوان برای مشکلاتت باهاشون مشورت نکن. فقط مشاور حرفه ای داشته باشید. با همسرت هم باید یک رابطه ایمن ایجاد کنی که دلبستگی تون به سمت هم بیاد . نکته خیلی داره. تلگرام باز بود پادکست هاش را براتونمی فر ستادم.