2777
2789
عنوان

کمک کنید بهم

299 بازدید | 27 پست

من راه دور عقد کردم آخرین باری که نامزدم رو دیدم شب یلدا بوده بعدش اون رفت سرکاذش منم موندم شهر خودم . الان بااین اوضاع اینترنت و بیکاری دوتامون هم داریم افسردگی میگیریم امروز گفت چند روز بیا اینجا حداقل دوتایی بریم دریا و... بعد میبرمت دوباره اونجا. خونمون مقاومت میکنن برای رفتن من . اگر میدونستم قراره اینقدر سخت بگذره گوه میخوردم راه دور ازدواج کنم . ۳۵سالمه نمیذارن دوروز با شوهرم برم یطرفی شبت اصلا تلفن هم ندارم قطع میشه بیخبریم از همدیگه دوران نامزدی اگر راه دور هم باشه خیلی دوران بیخودیه . بنظرتون چکار کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به حرف خانوادت گوش کن

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
شاد نصب کنید یا بگو همسرت بیاد نینیسایت😂

همون شاد بهتره

نی نی سایت خطرناکه 😹😹😹👹👹

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

با دلیل حذف بزنید

چون اونا با تجربه و اینده بین تر از شمان

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️