2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زدم اتفاقا کانال های مدرسه هم اومد ولی توی کانال های مدرسه هم نمیشه پیام داد

الان میگفت با اپلیکیشن نمیشه رفت سرچ کنید و وارد بشید

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
الان میگفت با اپلیکیشن نمیشه رفت سرچ کنید و وارد بشید

یعنی چی؟

منم احراز هویت کردم در نقش دانش اموز کلاس،و همه چی هست حتی بعضیا پیام میدن ولی واسه من باز،ارور میده که نقش تعریف کن

من دانشجوعم میتونم پیام بدم اونجا؟ خودمو جای دانش آموز بزنم

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

یعنی چی؟منم احراز هویت کردم در نقش دانش اموز کلاس،و همه چی هست حتی بعضیا پیام میدن ولی واسه من باز،ا ...

عزیزم جواب سوالمو میدونی

دانشجوی پزشکی 🩺🤍 سوال پزشکی نپرسید لطفا هنوز مقطع علوم پایه هستم 🩵 سوال کنکوری داشتید توی تاپیکی که برای سوالات کنکور زدم بپرسید جواب میدم درخواست ندید

نه عزیزم نمیشهمن که دخترم دانش اموزه هنوز وارد نمیشه

ای بابا

جالبه دیروز وصل بود بدون احراز هویت ولی تا فهمیدن اونم قطع کردن

اره دیروز خودم دوتا پیام دادم ولی بعدش نشد دیگه

من دانشجوعم میتونم پیام بدم اونجا؟ خودمو جای دانش آموز بزنم

عزیزم نصب کردن که میشه ولی اگه هویت نزنی رسماً نمیتونی کاری کنی چون من که وارد کردم دانش آموزم هم هنوز نتونستم کاری کنم

عزیزم نصب کردن که میشه ولی اگه هویت نزنی رسماً نمیتونی کاری کنی چون من که وارد کردم دانش آموزم هم هن ...

پیام شما هم ارسال نمیشه

اخه واسه دخترم معلمشون هم تکلیف گذاشته گفته ارسال کنید حتی نمیتونم پیام بدم

اخه چجوری بهش بگم

شمارش رو هم ندارم

چه وضعیه اخه

پیام شما هم ارسال نمیشهاخه واسه دخترم معلمشون هم تکلیف گذاشته گفته ارسال کنید حتی نمیتونم پیام بدم ا ...

مشکلی نیست بابا خودشون هم میدونن وضع خرابه ممکنه اکثرا نتونن ارسال کنن