2777
2789
میخوام راجب ویزا تحصیلی بدونم

خب ببین من ایتالیا می خواستم برم برای اینکه بری باید قبولی دانشگاه اونجا داشته باشی که باید امتحان شرکت کنی یا اگه مدرک تحصیلی داری اونو رزومه کنی بفرستی ببینی کدوم حداقل بورسیه تحصیلی چیزی میده بتونی بری اگه پولت میرسه هم میتونی دانشگاه های بین الملل ثبت نام کنی شبیه دانشگاه آزاد خودمونن اینجوری هم میشه ویزا تحصیلی گرفت

🎯🤍☝️

اول باید مشخص کنی برای چه مقطعی و چه کشوری میخوای اقدام کنی

اگر برای مستر یا دکتری هست کارت راحت تر هست نسبت به کارشناسی. دکتری هم امکان اینکه فول فاند بگیری بیشتره نسبت به مستر. همچنین ویزا هم تو بعضی کشور ها برای دکتری راحت تر میشه گرفت

بعد که این موارد رو مشخص کردی میری تو کشور هدفت دانشگاه هاشو پیدا میکنی لیست اساتید مرتبط با حوزه تحصیلیت رو درمیاری شروع میکنی به مکاتبه

اگر خوششون بیاد باهات تایم مصاحبه ست میکنه بعدش میری مصاحبه

بعد اگر اوکی رو داد اگر رشته ات استاد محور باشه میتونی با اطمینان خوبی برای اون دانشگاه اپلای کنی

اگر کمیته محور باشه باید وایسی ببینی نظر کمیته اساتید نسبت به رزومه ات چی هست ممکنه اپلای کنی ولی ریجکت بشی

اگر پذیرش گرفتی هم اقدام میکنی برای ویزا

مدرک زبان معتبر هم لازم داری که باید ببینی دانشگاه مقصد چه مدرکی قبول میکنه

رزومه یا CV هم شروع کن بنویس. برای اپلای دانشگاه هم معمولا به دو یا سه توصیه نامه از اساتید مقطع قبلی نیاز داری

این مواردی که گفتم ممکنه بسته به کشور یا مقطع تغییر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ببین من ایتالیا می خواستم برم برای اینکه بری باید قبولی دانشگاه اونجا داشته باشی که باید امتحان ش ...

نمیدونید دانشگاه آزاد هزینه اش چقدره؟تقریبا

نمیدونید دانشگاه آزاد هزینه اش چقدره؟تقریبا

من دندون پزشکی ترکیه میخواستم برم پاییز اون موقع ۲ میلیارد میشد بورسیه بود تازه ولی خب اگه آزاد باشه بستگی به رشته داره مثلا دندون پزشکی ۱۸ هزار دلار اینا شهریه بود

🎯🤍☝️

اول باید مشخص کنی برای چه مقطعی و چه کشوری میخوای اقدام کنیاگر برای مستر یا دکتری هست کارت راحت تر ه ...

من همه گزینه های که گفتید رو دارم ولی isi ندارم

حتی پروپوزال تحقیقاتی هم آماده کردم

قصد دارم برای فول فاند دکتری رشته مهندسی نرم افزار اقدام کنم ، بنطرتون امکان داره موفق شم !؟

من همه گزینه های که گفتید رو دارم ولی isi ندارمحتی پروپوزال تحقیقاتی هم آماده کردمقصد دارم برای فول ...

بستگی به کشور مقصد داره

من خودم زمان اپلای isi نداشتم ولی کنفرانسی داشتم تونستم قبول شم. رزومه شما به صورت کلی دیده میشه معدل و ... هم مهمه. اگر ریسرچی داشتین ولی هنوز مقاله نشده هم میتونید اشاره کنید خودم همین کارو کردم

بستگی به کشور مقصد دارهمن خودم زمان اپلای isi نداشتم ولی کنفرانسی داشتم تونستم قبول شم. رزومه شما به ...

برای کدوم کشور موفق شدین ؟

معلم ۱۸.۷۳ توی ارشد بود

پایان نامه ۲۰

۸ سال هم گپ تحصیلی دارم ولی چون بعد از فارغالتحصیلی شرکت ثبت کرده بودم و پروژه انجام میدادم میتونم پوشش بدم

انگلیسی و عربی هم مسلطم

CV هم دارم

توصیه نامه هم از اساتید دانشگاه خودم دارم

فقط پروژه آپلود شده روی گیت هاب ندارم که بچه های هم رشته بهم گفتن مهمه

معدل کارشناسیم ولی تقریبا پایین بود ۱۴ بود ، آیا معدل کارشناسی مهمه یا ارشد !؟

اینجا آزمون میگیرن ؟چون یادمه یه نفر رفت ترکیه آزمون آیلتس داد یکی از بلاگرا

تا اطلاع ثانوی از آخر ژانویه به بعد دیگه در ایران آیلتس برگزار نمیشه. میتونید تافل بدین

ولی نکته ای که باید بهش توجه کنید این هست که اگر بخواین نمره تافل رو به دانشگاه مقصد ریپورت کنید باید پول بدید فکر کنم ۲۰ دلار برای هر ارسال. اگر اشتباه نکنم فقط ۴ بار میشه رایگان ارسال کرد که اون دانشگاه هایی که میخواین بهش ارسال شه هک باید قبل از امتحانتون مشخص کنید که خیلی چیز جالبی نیست.

ولی آیلتس تا ۵۰ بار رایگان میتونید ارسال کنید

ولی شما اول باید کشور رو مشخص کنید. ممکنه اون کشور و دانشگاه دولینگو هم قبول کنه. یا مثلا دوستم که رفت استرالیا pte داد

برای کدوم کشور موفق شدین ؟معلم ۱۸.۷۳ توی ارشد بودپایان نامه ۲۰۸ سال هم گپ تحصیلی دارم ولی چون بعد از ...

در کل خوبه

ولی باید کارشناسی رو یه طوری توجیه کنید

در حالت کلی معدل مقطع قبلی مهم تره یعنی ارشدتون از کارشناسی مهمتره

ولی مثلا بعضی از دانشگاه ها حتی روی معدل بچلر هم یه مینیممی تعیین کردن که باید پاس شه

ولی در هر صورت اگر استاد پیدا کردین میتونه با دانشگاه صحبت کنه که بهتون گیر ندن