یه بیو بدم از خودم = الهه ام همون الهه ی سابقتون ولی اوندفعه ورژن شاد و ایندفعه ورژن غمگینشم🖤 باران... من عاشق هوای پاییزی و بارونی ام🙃❤. پس... اگه یه روز نبودم با دیدن پاستیل،گربه،طبیعت،کارتون،ابرا،پیتزا،بوی کتاب ها،لباس های رنگی،شیرکاکائو،پاستا،عطر،پاییز،باران یاد من بیوفت.باشه؟:)) به من میگن بیشتر شبیه جنا اورتگا و کورالینم ولی خب در واقع شخصیتم بهشون نمیخوره اما دوستام بهم میگن تو شخصیتت مثل ایناست خب اینم اوکی. ( درحالی که من از اتاق تاریکم میترسم💔)
قبلا مرورگر ها ad black داشتن ولی سایت های تبلیغاتی معترض شدن اینارو تو مرورگر حذف کردن مرورگری که ad block داشته باشه تو گوگل پلی هستی ولی امنیتش رو نمیشه تضمین کرد
مرورگر گردو اینقد مزخرفه که خودش اندازه ی تبلیغات نی نی سایت میره رو مخت
تنها راهش اينه که کاربرای نی نی سایت تبلیغات رو باز نکنن و اصلا خرید نکنن ازشون تا دیگه به سایت سفارش تبلیغ ندن
تاپیک های مربوط به خودکشی رو گزارش میزنم چون این کاربرا یه مشت قاتل مجازی هستن ضمن اسکل کردن بقیه، خودکشی رو واسه اون افسرده های واقعی دم دستی میکنن، حال بهم زن و بی لول تر اون پهن مغزهایی که مثلا میان دلداریشون، به امید روزی که فهم اونقد بالا بره که تاپیک این روانی ها فقط گزارش باشه