2777
2789
عنوان

بادمجون

174 بازدید | 15 پست

دوستان یه سوال

بادمجون رو چه کار کنیم که روغن اینقدر به خودش نگیره ؟

(روغنش رو با قاشق ( یعنی روش فشار بدیم روغن اضافش بیاد بیرون؟)

یا روش دیگه ای هم میشه ( چه حلقه ای خورد بشه ، چه درسته باشه .. فرقی نمیکنه)

( با فویل امتحان شده )

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سفیده تخم مرغ رو بریز تو ظرف هم بزن

با فرچه بزن با بادمجان هات کم روغن میبره

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

نیمساعت بذار تو آب یخ و نمک

بعد از شستن ابشو نگیر،آبکش کن

تو روغن یه قاشق نشاسته ذرت بریز

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

من که میرزا قاسمی درست کردم با بادمجونا

روغن خیلی گرونه منم کبابیشون کردم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

من آبپز میکنم وقتی پخته شد و آبش کشیده شد یکم روغن میزنم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

سفیده تخم مرغ بزن بهش اصلاا بوی تخم مرغ نمیده من میخوام یک کیلو سرخ کنم یه یه نصفه سفیده میزنم بهشون ...

پف نمیکنه؟ (برای خورشت؟)

آخه اینقدر که روغن به خودش میگیره ..... معده هامون رو داغون میکنه....

2790
2778
2791
2779
2792