2777
2789
عنوان

حمام رفتن خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 52 پست
من یه شامپو اویدرم دارم برای موی چربیه ژل شستشوی صورت زغالی میزنم توحمامبعد حمام سرم اکسیس وای برای ...

این روتین پایه هست منظورش اسکراب کف سر روغن تراپی قبل حموم ماسک مو ساقه مو اسکراب پوست بدن هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوست بدنت خشک نیست؟ کلا ایران بخاطر نوع اب مصرفی و هواش مو و پوست خشک میشن بخصوص بعد تمیزکاری نیاز ب ...

شمال رطوبت زیاده فک کنم پوستشون خشک نیست اینقد

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

خوبه😁🥲 منم دوست دارم ولی خب پول ندارم

میتونی مارکای ایرانی ، داروخونه ای بخری خیلی نمیشه . هر کدومم چند ماهی میمونه بسته به نیازت آروم آروم به روتین اضافه کن (البته ایرانی خارجیشم اونقدر تفاوت نداره مناسب جنس پوست و موت باشه و ترکیباتش ایمن باشه کارو در میاره)

من استفاده میکنمچون موهام رنگه وز میشه یا بلند باشه خشک میشه موخوره میگیره تو نه رنگ داره موهات نه ب ...

موهای من بلنده، خشک و وز وز لعنتی 👹 البته ژنتیکی هم هست و فامیلامون جنس موهاشون اینجوریه،

صورتمم بد نیست ولی خشک و منافذ داره😭

نه هیچی نمیزنم، با اون تیغ های رنگی که تبلیغ میکنن موهای صورتمو شیو میکنم، دلم میخاد خیلی چیزا ولی کو پول؟ دیگه میسوزم و میسازم

INFP, CAT 💚