2777
2789
عنوان

متاهل بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 26 پست
اخه من خیر سرم ازدواج کردم ک این بدبختی معظلم نباشه اگه قرار بود این گارا گنم ازدواجم چی بود پس

من مدت زیادی درگیر این مساله بودم چون شوهرم جیبش خالی بود حس نداشت الان جیبش بهتر شده حسش هم بهتر شده.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی قبل رابطه ؟ بعد اسمش چیه؟

اره وقتی قرص رو بخورید نیم ساعت بعدش با کوچک ترین چیزا تحریک میشید. بعد از مصرف نیم ساعت بعد با هم خلوت کنید و کمی محبت کنید نیاز به کارای خاص هم نیست. ادما که نمیتونن شخصیتشونو عوض کنن ولی با این دارو ها تخریک پذیری خیلی زیاد میشه. واسه اقا اسم قرص سیدنافیل، ویاگرا، دوتا قرص دیگه هم هست الان یادم نیست. اینترنت اگه بود سرچ میکردم میگفتم. واسه خانم ها هم من یکی از پارتنرام مصرف میکرد ولی اسمش یادم نمیاد. میتونید سرچ کنید داروی تخریک جنسی بدون نسخه . فقط اینو بدونید که خیلی موثره

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

شما که دردش رو نکشیدی چیزی نگو. من چند سال درگیر بودم هر دکتر و مشاوری رفتم.

من خیلی دیر ازدواج کردم

خیلی دیر

ولی راهش اینی که شما میگی نیس

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من خیلی دیر ازدواج کردم خیلی دیر ولی راهش اینی که شما میگی نیس

اره والا .

بعدم مجردی خیلی فرق داره با متاهلی .

شما گفتی مشکل داشت همسرت بیشتر روحی بوده بعد چیزی خورد یا مصرف کنید ک بهتر بشه ؟

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اره وقتی قرص رو بخورید نیم ساعت بعدش با کوچک ترین چیزا تحریک میشید. بعد از مصرف نیم ساعت بعد با هم خ ...

سیدنافیل ضربان قلب را خیلی میبره بالا میترسم بخوره

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
سیدنافیل ضربان قلب را خیلی میبره بالا میترسم بخوره

چیزای دیگه هم هست. من خودم نیازی ندارم واسه همین اسمشو از حفظ نیستم ولی میدونم جایگزین هم داره که ضربانو بالا نبره یا واسه کسایی که مشکل قلب دارن مناسب باشه. حالا مگه پارتنر شما قلبش مشکل داره؟ چون اگه نداره و جوونه فک نکنم مشکلی داشته باشه

مگذار دیگران نام تو را بدانند همین زلال بی کران چشمانت برای پچ پچ هزارساله انان کافیست!

سلام عزیزم یبار توی تاپیکی به یکی گفتی آبلیمو و آبغوره بذارید سر سفره من گفتم خیلی خنده داری

ببخشید شوخی کردم

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی