والپیپر مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 823 عنوان ذکر ثروت 224 بازدید | 6 پست این آیه یک مرتبه سپس ۱۱۰ مرتبه یاالرزاق تا ۳۳ شبوَ مَن یَتَّقِ اللهَ یَجْعَل لَهُ مَخرَجاً وَ یَرْزُقهُمِنْ حَیْثُ لا یَحْتَسِبُ وَ مَن یَتَوَکَلْ عَلَی اللهُفَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالغُ اَمْرِهِقَد جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْ قَدْراً سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت 1404/10/20 | 12:16 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
والپیپر مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 823 @سپنداهستم سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
والپیپر مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 823 من این رو از دیشب خوندمالبته یهو به چشمم خورد و خوندمولی @سپنداهستم میگن نتیجه گرفتنمن ایشون رو تگ کردم که ببینم چی میشهاصلا نتیجه میگیرم یا نهاینجام میام میگممیگن که باید ۳۳ شب بگیم سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
والپیپر مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 823 شما نتیجه گرفتین سلام عزیزم درکل ایه ۲و ۳ سوره طلاق اثرات مادی داره نمیشه بگیم که نتیجه نمیدهمن این روش رو تازه دیشب شروع کردم به خوندنباید تا ۳۳ شب بخونم تا نتیجه رو بگم سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت
والپیپر مدیر استارتر عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 823 سوره واقعه و حدیث کثا خیلی عالی بله درسته من سوره واقعه رو هم خوندم خیلی عالیه سلام مجدد از کاربری که خیلی معروفه و الان به این فلاکت افتاده بخاطر تعلیق شدن های بی جهت