2777
2789
عنوان

شروع از بهمن

369 بازدید | 9 پست

سلام، دوستان شما کسیو دیدین که از بهمن شروع به خوندن کنه و پزشکی قبول شه(دوستم پزشکی اورده میگه من از بهمن شروع کردم) میخوام ببینم راست میگه یا میخواد منو عقب بندازه

بودن که قطعا هستن. منتهی بستگی داره به پایه درسی، به روحیه فرد و به اراده اش. به نظر من همین حالا شروع کن. اگه بخوای منتظر بهمن باشی مطمئن باش اون موقع هم شروع نمیکنی

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من هیچوقت همچین موردی رو تو همکلاسیام ندیدم فقط یه نفر پزشکی تو مدرسه ما قبول شد که اونم واقعا زحمت کشید چند ماهه نرسید این حرفارو فقط تو مجازی شنیدم نمیدونم راسته یا نه

چند وقت خوند؟ سال اول قبول شد؟

ببین راستش اصلا تو کلاس ما نبود 😅 و کلاس ما هیچکس حتی معدل 20 کلاسمون پزشکی قبول نشد اون دختر تو یه کلاس دیگه بود و از دوستم که پرسیدم میگفت معلم زیستمون عاشقش بوده اینقد این درساش خوب بوده فقط در همین حد میدونم ولی یکی دیگه توی مدرسمون دندون قبول شد اونو میشناسم اون از نهم درساش فوق العاده بود خیلی میخوند