2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورازجونت اره، چرا نشه

آخه نمیتونم برم بهش بگم،اونم صد سال اگه تو فکرمم باشه پا پیش نمیزاره

هم فکر میکردم اونم خوشش میاد هم میگم بیتفاوته

به عقل و حسم شک کردم

ملوم نیس چقد زمان ببره همچین حالی رو دوباره تجربه کنم،تازه این حس انتظار بدترین چیزه

کاش میتونم امید اومدنشو تو خودم بکشم

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
کاش انقد ارتباطمون پیچیده نبود ،میرفتم بش میگفتم سبک میشدم

میدونی الان واقعا اگه بگیمم باز فایده ندارع میدونی چون اول اینکه طرف ممکنه جنبه نداشته باشه یا پیش تو چیزی نگه ولی بره به دوستاش بگه آره فلانی آمد این حرف زد باور کن پسرا همه چیو حتی خصوصی ترین چیزارو برا هم میگن البته اگه طرف خیلی خیلی مهم باشه شاید ی چیزایی و نگه نمیدونم ولی اگه دلت میخواد بهش بگو ولی واقعا ممکنه بعدا هام بگه من که نخواستم تو آمدی گفتی 🤦

میدونی الان واقعا اگه بگیمم باز فایده ندارع میدونی چون اول اینکه طرف ممکنه جنبه نداشته باشه یا پیش ت ...

نمیتونم بگم

غرورم نمیزاره،اونم مطمئنه میدونم که به کسی نمیگه،اما میترسم این غرورش کارو خراب کنه،یا اصن پارتنر داشته باشه

فقط گاهی پیش خودم میگم نکنه همشداشت چراغ سبز میداد من نفهمیدم😕

خب اگه میفهمیدم باید چکار میکردم،آخرشم گمونم گند زدم

نمیتونم بگمغرورم نمیزاره،اونم مطمئنه میدونم که به کسی نمیگه،اما میترسم این غرورش کارو خراب کنه،یا اص ...

دوستاتون چند سالتونه میفهمم غرور بد دردیه خب آره اگه کسی تو زندگیم باشه که هیچ چی بگم والا ولی تا اونجا میدونم پسرا تا چیزیو که میخوان به دست نیارن ول کن نیستن

دوستاتون چند سالتونه میفهمم غرور بد دردیه خب آره اگه کسی تو زندگیم باشه که هیچ چی بگم والا ولی تا او ...

من ۲۷سالمه اونم سی و خوردی

ینی نخاسته؟

اره حتما خاسته،نمیدونم چکار کنم

من ۲۷سالمه اونم سی و خوردیینی نخاسته؟اره حتما خاسته،نمیدونم چکار کنم

خب ببین اگه مطعنی اونم دوست داره اول ببین کسی تو زندگیش هست یا نه چون خیلیا نمیگن مثلا من کسیو دارم خب دوم ببین رفتارش باهات چطوری یعنی نشون میده چون فکر نکنم کسی برای کسی که دوستش داره غرور داشته باشه چون میگی خودم غرورم نمیزارع بگم خب کار خوبیم میکنی چون از طرف اون باشه بهتره اگه دیدی بهت چراغ سبزی چیزی نشون میده توم حالا به روش خودت بهش نشون بده بعدا مطمعن شو قصدش چیه اگه خودت ازدواجی هستی دلت میخواد باهاش ازدواج کنی که بفهم قصدش اینه یا نه اگم نه که خودت میدونی یادتم باشه خط قرمزتو همیشه حفظ کن هیچوقتم از خط قرمزت کوتاه نیا بعدم اگه کسیو مشترک دارین میتونی واسطه کنی مثلا مستقیم نه غیر مستقیم بگه آره پسر فلان دختر تو مثلا دختر خوبی اگه دنبال مورد خوبی این خوبه نمیدونم اگم کسیو نداری اگه چراغ سبز نشون داد توم نشون بده ی لبخند بزن بشه بعدم در آخر همیشه یادت باشه به کسی نگی تو رابطه ای چون بقیه خرابش میکنن