2777
2789

بله برون پسرداییمه

ی کت دامن دارم عید خریده بودم پوشیدم دیدن ولی بقیه ندیدن کرم رنگه ی زره آستین هاش مشکیه از اینا ک دکمه قلبی هه

ی شومیز شلوار مشکی ام خریده بودم اینم مجلسیه برا عقد دختر عمم خریده بودم قسمت نشد عمم رفت کما این و هیچ کس ندیده

بنظرتون کدوم و بپوشم ؟

مامانمم میگه بله برون آدم های زیادی نمیان مشکی و نگه دار برا عقدش شاید نتونستیم لباس بخریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شومیز شلوار مشکی واسه بله برون و عقد خیلی بده حتی اگه خیلی مجلسی باشه

حالا ماکسی واسه عروسی یه چیزی

همون کرم رو بپوش

بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟

اولی

قصاب لرستان در زمان پهلوی کیست ؟ احمد آقاخان امیراحمدی نخستین کسی بود که به دستور رضاخان به درجه سپهبدی رسید. وقتی به مأموریت لرستان رفت، دست به قتل عام معترضان زد و خشن ترین رفتارها را به کار گرفت. رضاخان به پاس خدمات امیراحمدی، عالیترین نشــــان نظامی آن زمان را به او داد. فردی که مورد نظر و حمایت پهلوی اول بود، به دلیل خشونت و بیرحمیاش نزد مردم به قصاب لرستان یا احمدقصاب معروف شد. لر باغیرت تاریخ بخون ببین با اجدادت چه کردن. هر کس که مغازه مردم و بانک و مسجد و ماشین آتش نشانی رو آتیش میزنه مادرش به عزاش بشینه

دغدغه هاتون بزام جالبه

مردم زندگیشونو تعطیل کنن؟؟

قصاب لرستان در زمان پهلوی کیست ؟ احمد آقاخان امیراحمدی نخستین کسی بود که به دستور رضاخان به درجه سپهبدی رسید. وقتی به مأموریت لرستان رفت، دست به قتل عام معترضان زد و خشن ترین رفتارها را به کار گرفت. رضاخان به پاس خدمات امیراحمدی، عالیترین نشــــان نظامی آن زمان را به او داد. فردی که مورد نظر و حمایت پهلوی اول بود، به دلیل خشونت و بیرحمیاش نزد مردم به قصاب لرستان یا احمدقصاب معروف شد. لر باغیرت تاریخ بخون ببین با اجدادت چه کردن. هر کس که مغازه مردم و بانک و مسجد و ماشین آتش نشانی رو آتیش میزنه مادرش به عزاش بشینه

مردم زندگیشونو تعطیل کنن؟؟

انتظار دارن سرمونو بزاریم بمیریم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

به حرف مامانت گوش بده

چون قبلاً دیدن یجوریم حتی داییم برگشت گفت شما برا سارا لباس نمیخرید با اینکه خداشاهده ی تونن و هفتصد تو عید پول این کت دامن و دادم بعد عید آف خورد شد ۷۰۰

همون به خدا

نمی دونم چرا تو این وضعیت خودشون نی نی سایتو رها نمی کنن این تو دنبال چی می گردن

چرا آخه؟ یعنی کسی مشکی نمیپوشه؟

نمیدونم به نظر من مشکی حتی خیلی مجلسی هم باشه فقط واسه عزاداری و مجلس روضه اس

من هیچ وقت روسری مشکی هم نمیپوشم ابدا به جز عزا و محرم

نظر منه

بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟