لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 عنوان فیلم و سریال 115 بازدید | 9 پست از چه سایتی دانلود میکنن. سانسور نشده تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 1404/10/20 | 09:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 نماشا و اپاراتمتاسفانه سانسور شدس اره اونارو که میدونم تازه اشتراک مای مویی خریده بودم .. حیف تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
آناستازیا؛ عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 1130 منتظرم روبیکا کار کنه از اونجا دان کنم بقیه ملی ها سانسور شده هستن «از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»
mroskob عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 2 برنامه "ببین باکس پلاس یا (ببین پلاس)ولی اشتراکیه و فایل برنامش سخت پیدا میشه
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 همه جا الان با سانسوره. اخه من نمیفهمم کانال فیلم و سریال چرا باید باز نشه . تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
لیلیوون مدیر استارتر عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 1516 منتظرم روبیکا کار کنه از اونجا دان کنم بقیه ملی ها سانسور شده هستن کانال داری روبیکا؟ تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
آناستازیا؛ عضویت: 1403/04/11 تعداد پست: 1130 کانال داری روبیکا؟ قبلاً تو روبیکا دانلود میکردم الان ندارم روبیکا دانلود کردم ولی پیام نمیاد برم داخلش کلی کانال داره «از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»