2777
2789
عنوان

اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 97 پست
بچه ایندم توهین نکن خانوم درگیرخودتی همه میدونن ک مجردم اینجا

پس چرآ میپرسی! !!بعدشم خودت میگی نینیم نفسه حداقل تو تایپ دقت کن همه مثه تو پرت نیستن

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خداس اسمش صاحبه دیگه چیه😐 فردا مسخره اش میکنن گناه داره بچه

الان دوره یه جوریه که جوون ها اسم عربی رو نمیپسندن اکثرا

اونم به این غلیظی

بعضیام هر چی میشه سریع میگن اسم خدا و فلان که بقیه نتونن چیزی بگن

همش سواستفاده

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
بالا ک گفتی اسممه دوسش دارم چند شخصیتیی؟ 

کجاگفتم اسممه؟حالت خوب نیستا گفتم 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
پس چرآ میپرسی! !!بعدشم خودت میگی نینیم نفسه حداقل تو تایپ دقت کن همه مثه تو پرت نیستن

پرت جدابادته کسی مجبورت نکرده نظربدی اسم دخترم نفسه شمام بفرمابیرون

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
الان دوره یه جوریه که جوون ها اسم عربی رو نمیپسندن اکثرا اونم به این غلیظی بعضیام هر چی میشه سریع ...

صاحب یکی ازاسامی خداست گلم

پرت جدابادته کسی مجبورت نکرده نظربدی اسم دخترم نفسه شمام بفرمابیرون

حرف دهنتو بفهم بیشعوره نجس خیلی تفحه یی برو بیرون خخخ من مثل تو بیکار نیستم میبینی ک هنوز بعد چند روز ریپلایامو چک کردم 

برای همسایه ات نور آرزو کن بیشک حوالیت روشنتر میشود