2777
2789
عنوان

دغدغه ادما

238 بازدید | 18 پست

حس خوشبختی دارین؟

تو زندگیتون چه کم و کسری دارین که همش به خاطرش دعا میکنین؟

همیشه دلم میخاسته بدونم دغدغه ادماچیه

مثلا من همیشه حس میکنم مستاجر بودنمون باعث میشه من احساس خوشبختی نکنم هیچ وقت

و همیشه حصرت ادمایی رو خوردم که خونه داشتن ازاول

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت همسرم، زندگی کنار مادرشوهر

اینا باعث میشن احساس خوشبختی نکمم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

چون دانشم کمه نمیتونم از چیزایی که بهشون باور دارم دفاع کنم. این حس بدی بهم میده.

کمال گرا و اهمال کارم هستم که این دوتا بدجور داره زندگیمو خراب میکنه.

کسی که هنگام یاری ولی و رهبر خود بخوابد با لگد دشمن بیدار میشود!امام علی(ع)

ایشالا شرایط درست میشه شما ام صاحب خونه میشی

حس اینکه همه سرمایمون رو باید بدیم خونه بخریم و بعد دوباره بی ماشین و سرمایه میشیم سخته...

و این باعث میشه حس بدی بهم دست بده

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

زشت بودنم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

چون دانشم کمه نمیتونم از چیزایی که بهشون باور دارم دفاع کنم. این حس بدی بهم میده.کمال گرا و اهمال کا ...

پروفایلت🤣😭😭

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!