2789
عنوان

دغدغه ادما

238 بازدید | 18 پست

حس خوشبختی دارین؟

تو زندگیتون چه کم و کسری دارین که همش به خاطرش دعا میکنین؟

همیشه دلم میخاسته بدونم دغدغه ادماچیه

مثلا من همیشه حس میکنم مستاجر بودنمون باعث میشه من احساس خوشبختی نکنم هیچ وقت

و همیشه حصرت ادمایی رو خوردم که خونه داشتن ازاول

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

ایشالا شرایط درست میشه شما ام صاحب خونه میشی

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشالا شرایط درست میشه شما ام صاحب خونه میشی

حس اینکه همه سرمایمون رو باید بدیم خونه بخریم و بعد دوباره بی ماشین و سرمایه میشیم سخته...

و این باعث میشه حس بدی بهم دست بده

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

حس اینکه همه سرمایمون رو باید بدیم خونه بخریم و بعد دوباره بی ماشین و سرمایه میشیم سخته...و این باعث ...

حق داری..

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

زشت بودنم

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

چون دانشم کمه نمیتونم از چیزایی که بهشون باور دارم دفاع کنم. این حس بدی بهم میده.کمال گرا و اهمال کا ...

پروفایلت🤣😭😭

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!