2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی محال داشتن گرفتن خودم گرفتم بیایید بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13994 بازدید | 273 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میذاریش

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِیَنِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أدعوک [أَدْعُکَ] فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبَ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمَنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَیْهِ السَّلَامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلًا غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ»

ترجمه فارسی دعای مقاتل بن سلیمان

خدایا! چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم، و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى. خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى، پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد. خدایا! چنانکه دریا را براى موسى(ع) شکافتى و نجاتش دادى، از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى، و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر، به فضل و مهربانىات، اى مهربانترین مهربانان.

شبی هفت تا میخوندم بعد سه ماه ازدواج کردم خدایی اوایل خوب بود بعد بچه دوم انگار شد یکی دیکع جدا شدیم

بد شدید یا خوب شدید؟

نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....

من به نیت مادرم دوست داشتم ۴۰ تا نفس تا ۸ شب واسه مادرم یاسین بخونن ۹ نفر کم دارم میشه اگه تمایل داشتین و دوست داشتین برا مادرم یه یاسین بخونید و به من بگین😭

مادرم هوشیاریش خیلی پایین تروخدا دعا کنید واسش😭

ماشین و خونه گرفتم سالاد ماکارونی

خستم خیلی خسته و ناامید 😭

برام دعا کنید انشالله به همه ی خواسته هام از جمله اینکه ارتودنسی قبل جراحی فک دانشکده دندون پزشکی این ماه یا نهایتا ماه بعد کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای بیمارستان دولتی کنم و خیلی خوشگل شم دعا کنید 💔😭

برام دعا کنید انشالله پدرم دیگه من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و آبرو و حیثیتمون رو نبره 😭

برام دعا کنید انشالله من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭

و برام دعا کنید انشالله من و عزیزانم خیلی خوش شانس و پولدار و آبرو دار و سالم و زیبا و موفق و خوشبخت شیم😭و هیچ وقت من و عزیزانم خسارت نکنیم و خسارت لازم نشه بدیم 😭 و هیچ وقت کسی به من و عزیزانم تهمت نزنه🙏😭تو رو خدا دعا کنید پدرم زن دوم و دوست دختر و صیغه ای نگیره 😭.