2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

قیمت 5 شنبه 18 دی

دلار دولتی 130،654 تومن

یورو دولتی 147،346 تومن

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
بعد قیمتش قابل تغییره؟

بله دیگه

مثل دلار آزاد هر روز قیمتش تغییر میکنه

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
پس یک تفاوتی با بیرون دارهچون من دیروز بازار بودم خریدشون ۱۴۴ بود فروش ۱۴۷

بله اون قیمتی که شما میگید قیمت خرید فروش دلار آزاده

این که من گفتم قیمت دلار سهمیه سرفصلهای مشخصه که در سال فقط یک نوبت به هر کد ملی تعلق میگیریه قبلا سقفش 2000 دلار یا یورو بود الان نمیدنم چند دلار یا یورو میدن.

سلامت باشید