2777
2789

سه تا تخم مرغ

یک لیوان شکر

نصف لیوان روغن

وانیل نصف قاشق چای خوری

بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

آرد دو لیوان

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
سه تا تخم مرغ یک لیوان شکر نصف لیوان روغن وانیل نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آرد د ...

مرسی عزیزم بعد میشه خلاصه بگی چیکار کنم اصلا بلد نیستم

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول تخم مرغ و شکر و وانیل پنج دقیقه با دور تند همزن هم بزن تا کرمی و حجیم بشه بعد شیر و روغن اضافه کن در حد چند ثانیه هم بزن که فقط مخلوط بشه

بعد کم کم آرد و بیکینگ پودر که چند بار الک کردی تو سه مرحله به مایه میکنم اضافه کن و تو قالب چرب شده بریز بزار تو فر

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اول تخم مرغ و شکر و وانیل پنج دقیقه با دور تند همزن هم بزن تا کرمی و حجیم بشه بعد شیر و روغن اضافه ک ...

😍ممنون

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
مرسی عزیزم بعد میشه خلاصه بگی چیکار کنم اصلا بلد نیستم

وقتی مایه کیک تو قالب ریختی با خلال دندون یا سیخ چوبی دورانی مثل کشیدن دایره های کوچکی تو مایه کیک تکون بده تا حباب ها باز بشه و پف کیک زیاد بشه