2777
2789
بپرسین

اگه زن مهریه بخواد و جلسه های دادگاه رو شرکت نکنه

و فقط بگه مهریه میخوام بعد طلاق

هیچ کدوم جلسات دادگاه رو هم نره

از اونطرف آقا حسابشو کامل خالی کنه

شغلش هم کار آزاد هست و با کارت های رفیقش کار میکنه

خونه ی آقا هم ب اسم پدرش

ینی هیچ از خودش ب اسمش نیست

اونوقت پروسه طلاق چی میشه؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیگیرن هیچ مردی نمیگیره قانونی ولی میتونه ولی هزار درصد مطمئن باش نمیگیره

خودم میشناسمش...گفت برو خونه بابات بچه را نبر...بچه شیرخوارو میگه نبر...گفتم شیرمیخوام بهش بدم گفت انقدرمنت شیردادن نزار...خدانگذره ازشون با اشک مینویسم اینارو امروز ازبس اذیت شدم

اگه زن مهریه بخواد و جلسه های دادگاه رو شرکت نکنهو فقط بگه مهریه میخوام بعد طلاقهیچ کدوم جلسات دادگا ...

من چون خودم طلاق میخوام فک کنم مهریه نمیدن..البته نمیخوام جونم ازاد بشه

گاهی میگم اشتباه کردم ازدواج کردم...دوسش ندارم دیگه امروز دیگه فهمیدم این مردو نباید دوست داشت..مردی ...

اره حامی بودن خیلی مهمه

من شوهر سابقم دقیقا ایتجوری بود وقتی به لطف خدا جدا شدم با یه پسر مجرد خوب با تحصیلات و شغل و خانواده ی اصیل آشنا شدم 💙

با اینکه دوس پسر دوس دختر بودیم اگر از زبونشون بنده های خدا در میرفت مثلا میگفتن بنظرمون موهاتو کوتاه کنیم قشنگه، دوس پسرم سریع میومد وسط میگفت هرجور دوس داره انجام میده چون در هر صورت زیباس.💙

من ناراحت نمیشدم چون حرف بدی نبود ولی اون سریع وارد نیشد و بعد از اونم بقیه فهمیدن چه احترامی باید بذارن.

تازه تو فامیلشون معتقد بودن دوس مسرم لچه ننس

در حالی که تمام این مدت طولانی من به جز احترام چیزی ندیدم.💙

پس درک میکنم حمایت نشدنتو و بعدا کم کم نادیده شدنت براشو. زود به فکر دادگاه نباش به این راحتی نیست .

اگر با مشاور حل میشه برین دوتاتون

تا تهش برای حل مشکل تلاش کنین و اگر نشد جدا شتو یکبار اینقدر جواب و زیبایی و میتونی ازدواج موفقی داشته باشی.

من چون خودم طلاق میخوام فک کنم مهریه نمیدن..البته نمیخوام جونم ازاد بشه

خو این موردی که هم براش سوال پرسیدم خوده زن اول از خونه رفت و دادخواست طلاق داد

الان هم نفقه بش نمیدن ینی دادگاه براش حکم نفقه نداد

ولی مهریه فعلا رو هواس معلوم نیست چی بشه

ما مجردا با یکی کات می کنیم

تا یک ماه تو دیواریم هوش و حواسمون سرجاش نیست

بیتاب و اذیتیم

طلاق که خیلی سخت تره

مگه از طرف با تمام وجود متنفر باشی

در اون صورت تا یک هفته اذیتی بعدش عادت می کنی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷