2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم وسطشمگاهی دلم برا اندک خاطره های خوشمون تنگ میشه ولی آخرا یادم میفتهراحت میشی اما بعدش همه چی فر ...

بعدش خونه بابا راه بدن اگه...مامانم میگه حرف از طلاق نزن و این بحثا هست بین همه..ولی هیچکس نمیدونه چی کشیدم و میکشم ازحرفاشون

اگه دیگه دوسش نداشته باشی م۳ل آب خوردنه و کیف میکنی که اون مرتیکه رفته ،تازه مردای بهترو خانواده های بهتر سمتتون میان. طلاق حتی برای خانوماییم که مردشونو دوس دارن اولاش سخته ،بعدش اوکی میشن .

چیزی که دیده نمیشه سخت بودن طلاق برای مردهاس.

اونا اوایل احساس آزادی و ..میکنن

کافیه یکی دوسال بگذره و آپشنایی که ننه جونشون در نظر راشته و دخترایی که حاضر میشن با مردی که جدا شده جلوش سبز نیشن ک مجبوره از بینشون انتخاب کنه رو ببینه.

الان اونقدر علم و آگاهی زیهد شده که دختری که خوب و کامل و باخانوادس به احتمال صد با مردی که جدا شده ازدواج نمیکنه

چون مردها همیشه یه سیکل رفتاری با زن رو که از بچگی تو ذهنشون ثبت شده نگه میدارن،شاید اولاش خیلی نایس و اینا برخورد ننن ولی تهش همونکاریو نیکنن که با همسر اول کردن.

اما خانوما نه، اتفاقا الان نگاها درست شده

زنی که یکبار هزدواج کرده مخصوصا تو ایران دیگه با دختر مجرد فرقی نداره ،اتفاقا برتری هم داره، اون زن یک نفرو انتخاب کرده و ازدواج روانتخاب کرده چون اهل زندگی و خانوادس و حالا به هر دلیلی جدا شده ،یه دست خورده بهش. دخترای مجرد اما چند ماه یبار دوس پسر عوض میکنن و بخودمون دروغ نگیم

ارتباطای لمسی هم قطعا دارن پس ممکنه چندین بار روح و جسم و مغزشون لمس شده باشه.

هرکسم میگه نه دخترای فامیل ما که مجردن خیلی خانومن و اینا ،بیجاره حق داره چون نمیدونه.

هیچ دختر و پسری کثافتکاریاشو نشون نمیده بخاطر فضای حانوادگی ،حتی من میشناسم دختره یه ضد آفتاب نمیزد جلو فامیل ،بعدا فیلمش با پسرا درومد.

بعدش خونه بابا راه بدن اگه...مامانم میگه حرف از طلاق نزن و این بحثا هست بین همه..ولی هیچکس نمیدونه چ ...

منم پدرم دراومد تا واقعیتو گفتم و باهاشون حرف نمیزنم چون دسته گل خودمه

دارم سعی میکنم یه مسیر جدید برم و از خونه دور شم

اگه دیگه دوسش نداشته باشی م۳ل آب خوردنه و کیف میکنی که اون مرتیکه رفته ،تازه مردای بهترو خانواده های ...

گاهی میگم اشتباه کردم ازدواج کردم...دوسش ندارم دیگه امروز دیگه فهمیدم این مردو نباید دوست داشت..مردی که پشت زنش نباشه نباید دوست داشت..تواین اوضاع دادگاها فردا هستند ایا...