2777
2789
عنوان

بیاید یه رازی رو بهتون بگم

439 بازدید | 16 پست

خدایی فحشم ندیدicon میدونم راز انچنان مهمی نیست ولی میخوام بهتون بگم>

اگه شما هم مثل من گوگلتون کار نمیکنه و میخواید بیاید تو سایتای ایرانی مثلا نزنید نینی سایت لینک سایت رو بزنید اینجوری : دابلیو دابلیو نینی سایت . دات کام(اینگلیسی بزنید همشو یعنی سه تا WWW بعدش . بعدش ninisite بعدش . بعدش com
امیدوارم به کارتون بیاد
رو اکثر سایتای ایرانی کار میکنه

یادت باشه هر کی معمار سرنوشت خودشه, پس برای چیزی که میخوای تلاش کن نه آرزو .🤍🕊️🍃✨🎻

خب منم همین کار کردم😂

مگه جور دیگه ای هم میشه😳

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم همین کار کردم😂مگه جور دیگه ای هم میشه😳

نمیدونم فکر نکنم
ولی دیدم یکسری ها خیلی ناراحت بودن گفتم برای اونها بگم

یادت باشه هر کی معمار سرنوشت خودشه, پس برای چیزی که میخوای تلاش کن نه آرزو .🤍🕊️🍃✨🎻

لینک ایتارو بده با مرورگر باز کنم

نمیتونم لینک بزارم به صورت گفتاری میگم
www بعدش . بعدش Eitaa بعدش . بعدش com

نمیتونم لینک بزارم به صورت گفتاری میگمwww بعدش . بعدش Eitaa بعدش . بعدش com

اینا نصب هست تل نمیشه؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

اینا نصب هست تل نمیشه؟

تلگرام که کلا چون سایت خارجیه اصلا
ولی یجوری میشه تو گوگل با لینک اوردشون
البته فقط و فقطططط سایتای ایرانی