2821
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 37 پست
من دوبار رفتم سونو فعلا چیزی نگفته بجز ضربان قلبش که ۱۵۰بود

باید دقیق همه چیو بگه عزیزم یه جای خوب برو حتما

من سونو هایی که رفتم از اول همه چیو گفتن بجز یکیش ک تشخیص اشتباه داد

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راستی من وقتی عطسه میکنه زیر شکمم بمدت چند ثانیه دردمیگیره

منم برا سرفه و عطسه اینجوری میشم

دکتر میگفت طبیعیه 

پسرم و دخترم🌹همین که شما رودارم،بهترین هدیه های دنیا رودارم...  
باید دقیق همه چیو بگه عزیزم یه جای خوب برو حتما من سونو هایی که رفتم از اول همه چیو گفتن بجز یکیش ک ...

نه سنشو میگه مثلا چند هفته وروزه وتو حفره رحمی ساک داره کیسه زرده داره .منظور جفت قدامی اینا نگفته

نه سنشو میگه مثلا چند هفته وروزه وتو حفره رحمی ساک داره کیسه زرده داره .منظور جفت قدامی اینا نگفته

چی بگم بخدا به منکه همشون گفتن

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
شاید برا من هنوز زوده.کی میگه زایمان طبیعی یاسزارین؟

اگه مشکلی نباشه دست خودته منکه گفتن همه چیم نرماله تصمیم باخودمه اره هنوز زوده گلم عجله نکن

2825
2823
2791
2779
2792