2777
2789
عنوان

رسیدگی ب خود

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 64 پست
دیگه یسری موارد هستنمخصوصا مربوط به بهداشت... مثل تمیزی روبالشی، گوشی و... و اینکه موها معمولا با پو ...

من نمیتونم آب بخورم خیلی کم ابم

گوشیو چجوری تمیز میکنی؟

با اب گرم هم دوش میگیرم🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتین پوستی ک ندارم بنطرم کرم هایی ک میزنیم بدتر باعث لک و... میشا کلا ب پوستم فقط آب میزنماز بیرون ...

روتین پوستی من ایرانیه من چون جوش داشتم فعلا اثر داشته امیدوارم بعدها بدتر نشه

روتین پوستی ک ندارم بنطرم کرم هایی ک میزنیم بدتر باعث لک و... میشا کلا ب پوستم فقط آب میزنماز بیرون ...

شامپو بدنت چیه؟ من اکتیو داشتم کرمی و یدونم سبز رنگ بود بد نبود فیروز بنفشش گرفتم اونم خوب بود الان شون گرفتم نعنایی احستس میکنم بهتره ولی کاش شیر انبشو میگرفتم پوست بدنم خشک و احساس میکنم نازک شده

برای شیو صورت هم بند میندازی؟

شامپو بدنت چیه؟ من اکتیو داشتم کرمی و یدونم سبز رنگ بود بد نبود فیروز بنفشش گرفتم اونم خوب بود الان ...

شامپو بدن

گلرنگ حاوی عصاره انگیز یاقوتی ضد حساسیت

عاشقشم و اصلا ایجاد خشکی نمیکنه ی حس خوبی میده برخلاف قبلیا ولی خب ماندگاری بو نداره زیاد فقط چند ساعت

و بنظرم این خوبه ک زیاد عطر نداره چون باعث حساسیت و خارش میشه

.

شامپو بدنگلرنگ حاوی عصاره انگیز یاقوتی ضد حساسیتعاشقشم و اصلا ایجاد خشکی نمیکنه ی حس خوبی میده برخلا ...

بعد شون میخرم امتحانش کنم ببینم چطوره

این شامپو بدن هایی که گفتمم بوشون ماندگار نبود میگن برای ماندگاری روغن بچه و پودر بچه باید بزنی تاحالا امتحان نکردم

بعد شون میخرم امتحانش کنم ببینم چطوره این شامپو بدن هایی که گفتمم بوشون ماندگار نبود میگن برای ماندگ ...

ن ولش کن اتفاقا روغن و اینا باید فقط ی ساعت قبل حموم بزنی

چون روزنه های پوستو میبنده

بجاش ی عطر خوب بزن ب لباست ک پوستت تحربک نشه

.