2777
2789
عنوان

رسیدگی ب خود

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 64 پست

موهام رنگ نیست

ولی برای سلامتو استایلش هزینه میکنم ماسک و روغن تراپی

ناخونام کاشت و ژلیش نیست ولی هر دوهفته طرح و مدلشو عوض میکنم کلا فرم ناخونام به تنهایی خیلی زیباست ارایشگاه برم خراب میشن

پوستمم محصولات و سرم میزنم هرروز

کلا حالم با همین چیزا خوب میشه اگه نبودن افسرده میشدم

خوبههم ماهانه فیشال میرم هم صب و شب روتین دارممیسلار و شوینده و تونر و یه مدل سرم و ابرسان بعدم ضد ا ...

فیشیال چه تاثیری روی پوستتون داره؟

من صورتم یه کم لک داره و منافذ باز

تاثیر داره؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پوستتون خوبه؟چ محصولاتی استفاده میکنبن

بله... روتینم معمولیه، خیلی پیچیده نمیکنم و محصولات زیادی نمیگیرم

درحد یه شوینده، تونر، آبرسان و ضد آفتاب

بیشتر از این اصلا لازم نیست... نگه مثلا ویتامین سی و نیاسینامید و...

ولی خب یه سری عادتم تاثیر داره رو داشتن پوست و موی خوب

۵۲۰۵💍✨

من واسه موهام روتینم اینه ۱ بار در هفته قبل حموم ۱ ساعت قبلش روغن نارگیل میزنم بعد میرم حموم چون موهای من چربه کلن برای همین دو مرحله موهامو میشورم با شامپو بعد از حموم اومدمم نم داره جوشونده رزماری میزنم روغن رو نمیتونم استفاده کنم بعد سشوار دیگه تموم

بریم سر پوست من برای پوستم یکی صبح یکی شب صورتمو میشورم چون اونم چربه ابرسان میزنم بعدش اصلا نمیتونم مرطوب کننده بزنم بستگی به پوست داره دیگه ضدافتاب در هفته اسکراپ ضدافتاب دیگه همین چیزی نمیزنم بعد از این سنگا هست میزنن میکشن رو پوست اون چیه تاثیر داره؟

جوجو هستم

منم یه سوال بپرسم در این راستا؟ برای مو چیکار میکنید؟ موی حالت دار برای اینکه خوش حالت و غیر وز بمون ...

من یماه پیش عروسیم بود موهام رنگ زدم بعد از رنگ ماسک مو و روغن ارگان میرنم نرم میشن موهام موج دارن