2777
2789
بله اگه کمبود این ویتامین ها رو داشته باشی بله

از نظر روحی و روانی خیلی داغونم امروز رفتم داروخانه خریدمشون احساسم میکنم بدنم نیاز داره🥲 امیدوارم برا منم خوب باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از نظر روحی و روانی خیلی داغونم امروز رفتم داروخانه خریدمشون احساسم میکنم بدنم نیاز داره🥲 امیدوارم ...

امتحان کن. ولی بعد یه مدت جواب نگرفتی حتما یه سر به روانپزشک بزن عزیزم

من قرص نوروبیون و یا ب کمپلکس میخورم

چند وقت یبار سرگیجه عجیبی میگیرم که فقط با اینا خوب میشم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من چون کمبود دارم ب ۱۲ زیرزبونی مصرف میکنم

که تازه اونم بهم جواب نداد😂

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

من قرص نوروبیون و یا ب کمپلکس میخورمچند وقت یبار سرگیجه عجیبی میگیرم که فقط با اینا خوب میشم

اضافه کنم

ویتامین های ب اشتها رو زیاد میکنن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من قرص نوروبیون و یا ب کمپلکس میخورمچند وقت یبار سرگیجه عجیبی میگیرم که فقط با اینا خوب میشم

خوبه باز جذب میکنی

من حتی زیرزبونی ب ۱۲ رو هم میخورم باز انگار نه انگار

تو آزمایشم هم کمخونی هست هم کمبود ب ۱۲

تازه خورد و خوراکمم خوبه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.

نوروبیون قرصم داره؟

اره

اما جذبش اصلا عین امپولش نیست

خوبه باز جذب میکنیمن حتی زیرزبونی ب ۱۲ رو هم میخورم باز انگار نه انگارتو آزمایشم هم کمخونی هست هم کم ...

من نمیفهمم چی میشه فقط سرگیجم کم میشه باز دوباره ی مدت بعد 😥

اعلائمت چیه که کمبود ویتامین ب داری؟

در اصل تو آزمایش خونم مشخص شد

چند دوره اس که کمبود ب ۱۲ تو آزمایشم مشخصه

خستگی زیاد ولی تنها علامتی بود که داشتم