2777
2789
عنوان

حذف شکر

318 بازدید | 14 پست

خواستم شکر رو حذف کنم

یهو دو تا مربا خریدم فقط و فقط چون از لیوانشون خوشم اومد

بعد بابام واسم کامکوات خرید کاربردشو نمی دونستم اونم مربا کردم

دو سه کیلو هم به بهم رسید مجبورم اونم مربا کنم چون دمنوششو دوست ندارم

خدا همیشه اراده منو مورد آزمایش قرار می ده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

قبلا این تایپکو زدی

ولس من قبلش چون خواب الود بودم یه جوری تایپکتو خوندم انگار دیوونه ای

حلالم کن بهت گفتم خل و چل😂

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

قبلا این تایپکو زدی ولس من قبلش چون خواب الود بودم یه جوری تایپکتو خوندم انگار دیوونه ای حلالم کن به ...

نه والا بار اوله

خیلیا به این مشکل دچارن

دقیقا همینو نوشته بود؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قبلا این تایپکو زدی ولس من قبلش چون خواب الود بودم یه جوری تایپکتو خوندم انگار دیوونه ای حلالم کن به ...

همین تاپیکو چندبار نوشتم تا منتشر بشه

نه والا بار اوله خیلیا به این مشکل دچارندقیقا همینو نوشته بود؟

ازه همینو قبلا نوشتی ولی من اشتباه خوندم

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چیشو اشتباه خوندی؟ 🧐😬

احساس کردم از مربا رسیدی به مسایل سیاسی بعد گفتی بابامم فحشم داده ...عینک چشمم نبود همه رو چپکی خوندم

احساس کردم از مربا رسیدی به مسایل سیاسی بعد گفتی بابامم فحشم داده ...عینک چشمم نبود همه رو چپکی خوند ...

بابام 😵💫😵💫😵💫

اووووه نو نو من نبودم اصلا